Kalender

 <<  < apr. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
5
6
7891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Vandaag jarig

Black Francis (1965)
Christopher Franke (1953)


Disclaimer

Gebruik van deze site, te weten Tickets4U.nl, is gebonden aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker met onderstaande voorwaarden instemt.

Tickets4U.nl, en de producent van de site, te weten Tickets4U B.V., geven geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Tickets4U.nl houdt zich het recht voor onverhoopte fouten in omschrijvingen en/of prijzen mondeling dan wel schriftelijk te corrigeren voordat bestellingen in behandeling worden genomen. Uiteraard staat het de klant vrij om zijn of haar bestelling in een dergelijk geval in heroverweging te nemen.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Tickets4U.nl en Tickets4U B.V. uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.
Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die geen eigendom van Tickets4U.nl of Tickets4U B.V. zijn, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site.

Tickets4U.nl en Tickets4U B.V. zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Tickets4U.nl en Tickets4U B.V. aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen.

Tickets4U.nl en Tickets4U B.V. zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.