Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
1011121314
15
16
17181920212223
242526272829

Vandaag jarig

Alexander O Neal (1953)
Alpha 606 (1974)
Clyde McPhatter (1932)
Little Willie John (1937)
Ol' Dirty Bastard (1968)


Zuco 103 kaarten

Het laatste nieuws over Zuco 103 kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Zuco 103 beschikbaar.

Bekijk de volledige Zuco 103 historie.

artiest informatie

Zuco 103

Zuco 103 is een Nederlands-Braziliaans-Duitse band gevormd in 1999.

Deze band bestaat uit de Nederlandse drummer Stefan Kruger, de Duitse toetsenist Stefan Schmid en de Nederlands-Braziliaanse zangeres Lilian Vieira. Hoewel deze muziek regelmatig Braziliaanse muziek of als Latin wordt bestempeld, zullen kenners van Braziliaanse muziek hier weinig Braziliaans in herkennen. In feite is de muziek een mengeling van diverse stijlen wereldmuziek en elektronische muziek die wel wordt omschreven als de zgn. Brazilectro-sound: elektronische muziek met een latin bijsmaakje. Vergelijkingen met Da Lata en Suba zijn dan ook terecht.

Bezetting

  • Lilian Vieira: Zang
  • Stefan Kruger: Drums/programming
  • Stefan Schmid: Keyboards/programming
  • Lesley Kühr: Bas
  • Claus Tofft: Percussie
  • Alvin Lewis: Gitaar

Discografie

Albums

  • 1999 Outro Lado
  • 2001 The other side of Outro Lado (remix-album)
  • 2002 Tales of High Fever
  • 2003 One Down, One Up (dubbelalbum)
  • 2005 Whaa!

Singles o.a.

  • 2005 It's a woman's world
  • 2005 Na Mangueira