Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26
27
28293031

Vandaag jarig

Jeff Love (1982)
Lil' Jon (1971)
Tricky (1968)


Yiannis Kotsiras kaarten

Het laatste nieuws over Yiannis Kotsiras kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Yiannis Kotsiras beschikbaar.

Bekijk de volledige Yiannis Kotsiras historie.

artiest informatie

YIANNIS KOTSIRAS
Giannis Kotsiras (geboren:. 5 oktober 1969) is een populaire Griekse folk zanger, artistieke en popmuziek.
BIOGRAFIE

Geboren in Athene en begon zijn muzikale carrière in 1990 zingen rebetika en folk. In 1996 bracht hij zijn eerste album, getiteld Guilty Guilty. Hij heeft sindsdien vrijgegeven zeven studio albums, twee albums met live-opnames, een verzameling van hits, en remakes van de klassieke werken: Axion Esti van Mikis Theodorakis, en de manier van Mimis Plessas en Lefteris Papadopoulos. In 2002, het live album, Yiannis Kotsiras LIVE binnen enkele maanden van het verkeer overschreden 120.000 in de verkoop. Ook zong het officiële lied van de Olympische fakkeltocht 2004, Ga de vlam, die levend werd geïnterpreteerd de openingsceremonie de Olympische Spelen in Athene. De single cd bevat drie versies van het nummer (Engels, Grieks en orkestrale versie). Giannis Kotsiras geïnterpreteerd het lied in beide talen. De "Pass The Flame" werd geschreven door Trevor Horn, een componist die zijn naam heeft verbonden met echt grote artiesten internationaal (Paul Mc Cartney, Bryan Ferry, Pet Shop Boys, Art of Noise, etc ...), in samenwerking met de Lol Creme, opgenomen in Sarmwest Studios in Londen en Griekse teksten werden geschreven door Lina Nikolakopoulou.

In maart 2005 nam hij deel aan de nieuwe versie van historische werken Southern Cross en "Lijnen van Horizons" Thanos Mikroutsikos poëzie van Nikos Kavvadia met Lavrentis Macheritsas, Christos Thebaanse en de eerste uitvoerder van het project John Koutra. Deze show vond plaats in de concertzaal van Athene op 6 dagen met propolimena alle tickets. Dan zal het dezelfde show tour Griekenland en zal worden uitgegeven op CD in oktober 2005, die werd al snel goud.

In september 2006 bracht de achtste persoonlijk album getiteld "Travel kussen." De schijf heeft de muziek geschreven: Stergios kietelen, Christopher Germenis, Christos Dantis, Vangelis Mahairas Tasos Panagis Kyriakos Papadopoulos Thanos Papanikolaou en Stelios Rokkos. Verzen behalve John Kotsira zijn geschreven door: Vicky Gerothodorou Vassilis Giannopoulos, Lilian Dimitrakopoulos, Vasilis Makrimichalos, Life Panayotopoulos en Manos Eleftheriou. De platina plus CD "Travel Kisses" werd opnieuw uitgebracht na een jaar met twee nieuwe nummers, twee remix en een DVD met alle videoclips die zijn opgenomen op de disc.

In juni 2007 was er een concert-viering van 10 jaar live optredens, Lycabettus met deelname van vele vrienden als Nick Portokaloglou, Lavrentis Mahairitsas, Helen Tsaligopoulou, Manolis Famellos de Rallia Christidou, Sofia Strati, Stathis Drogosis, Antonis Mitzelos en Thanos Papanikolaou. Het concert was een succes omdat het werd bijgewoond door meer dan 7500 toeschouwers. De tour die volgde bedekt meer dan 40 stations in Griekenland en had een vergelijkbaar succes.

In maart 2008, koos hij een van de meest historische bezienswaardigheden van Athene, "Zoom" in Plaka, om vrienden te maken met drie van de belangrijkste jonge Griekse musici, een performance "contra-canto". Dinos Georgountzos piano, in messing en accordeon, o Anthony Mitzelos (die aan zijn zijde Kotsira John na een lange tijd verscheen) op gitaar, en Tasos Papastamou viool, mandoline en percussie, samen gemaakt met John Kotsira, alleen 's avonds, met het verstand en de zintuigen overgegeven alleen in zang en muziek. In de zomer van 2008, samen met Helen Tsaligopoulou, die hebben opgedaan unieke chemie op het podium na hun twee samenwerkingen in de winter seizoen in de "Light" en "Rise of Piraeus", geheel gemaakt succesvolle tournee met meer dan 20 stations in Griekenland en Cyprus, met een programma georkestreerd door Dino Georgountzos en Akis Katsoupakis. In september 2008 bracht hij het nieuwe record werk, getiteld "Opnieuw kind", waarin onze Kotsiras John voorgesteld een compleet nieuwe sound en stijl in een grote productie werd voltooid in de Abbey Road Studios in Londen. In dit album de muziek ondertekend door Giannis Konstantinidis en vers Nick Moraitis, terwijl die deelnemen aan teksten en muziek die hij Yiannis Kotsiras. In november 2008 heeft de gerenoveerde "Rise stage" een revolutionair concept - samenwerking ontstaan, samen met Kostas Tournas en cult Lakis Papadopoulos, om 's avonds vol met nieuwe en oude favoriete liedjes en unieke optredens. Met gasten Lakis Papadopoulos en het momentum van het succes in Athene, was aanwezig en hij in Thessaloniki, in de uitverkochte avonden in de "Storage" in "Milos".

In de zomer van 2009, samen met Rallia Christidou en Myron Stratis, maakte een grote tour bedrijf met meer dan 70.000 toeschouwers in het algemeen, in optredens in heel Griekenland en Cyprus.

In de winter van 2009, een unieke samenwerking vindt Kotsira Giannis begonnen uitvoeren van Thessaloniki, in Pakhuis Milos, samen met Lavrentis Macheritsas de authentieke subversieve groep "gele fietsen", en een grote muzikale compositie. De volledige enthousiasme en intensiteit nachten bleef in Athene, het toneel van de historische "Weegschaal" in Plaka, het bedrijf verrijkt door de unieke Aphrodite Manou en blijft met succes tot Pasen. In mei 2010 bracht de "John Kotsiras Live 2010" een dubbel album vol favoriete nummers live opgenomen in het concerten en optredens van 2003 tot 2010. Een van hen, ongerepte, getiteld "I love you" naar lyrics John Kotsira Giannis Konstantinidis en muziek perfect beschrijft de gebeurtenissen in Griekenland in 2010, en werd onmiddellijk aanvaard door de wereld sinds de eerste dag dat ik hoorde op de radio stations. In de zomer van 2010, met momentum voort te bouwen op het succes van de winter, samen met Lavrentis Macheritsas, en enkele geselecteerde live "Yellow Bikes" en Aphrodite Manou, maakte lange tour in Griekenland en Cyprus. Ook ter gelegenheid van de release van "Yannis Kotsiras Live 2010", en samen met de Koninklijke Karakosta, maakte een ... "ride" door geselecteerde stations in Griekenland en Cyprus ook.

In de winter van 2011, in het midden van een zeer moeilijke economische tijden voor Griekenland, Yannis Kotsiras wed dat de ander met een groot bedrijf, en wint de grote inzet. De in totaal 24 optredens met Dimitris Basis en Chrisoula Stefanakis en Valia Somaraki vanaf Thessaloniki, in een nieuwe innovatieve ruimte, Toneel, maken groot succes, en de looptijd tweemaal verlengd. Met de "forums" dat, met hetzelfde concept, dat wil zeggen zeer aantrekkelijke prijs en de stijl en smaak originele Griekse volkslied, en optredens op zondag op de middag, de meest succesvolle programma voor dit seizoen, bleef in Athene tegen de historische site Rex's up en de dagen van Pasen. Het moeilijkste - voor de moderne geschiedenis - zomer 2011 voor Griekenland, een samenwerking mijlpaal in zijn carrière was de realiteit. De op het podium ontmoeting met één van de laatste zangers - legenden, Dimitris Mitropanos en vrienden altijd met Dimitris Basis, gaf momenten in de wereld over Griekenland Cyprus, vullen - zo mogelijk - met optimisme en positieve energie, tegen de tekenen van de tijd, die gelukkig woonde een deel van hun live optredens. Ook in samenwerking met Dimitris Basis, voerde een parallelle reeks optredens, even succesvol in geselecteerde steden - stations. Het is ook zeer strenge winter die volgden, samen met Dimitris Mitropanos en Dimitris Basis, werd vervolgens het centrum van Athene, in een project tegen de eisen van de tijd aangeboden als authentieke folk entertainment oase voor die gelukkige bijgewoond. Parallel, het project op de weg, een muzikaal optreden met een uitzonderlijke musici en acteurs samen met de Savveria Margiola bezoeken muzikale scènes in Griekenland en Cyprus.

In maart 2012, na bijna twee jaar van voorbereiding en processen, in samenwerking met Estudiantina Nea Ionia Volou, liet de CD "Smyrna love" met liefde songs geschreven door de vroege jaren '20 tot aan de Tweede Wereldoorlog of in Izmir, of Smyrna makers. Voor de zomer van 2012, met uitzondering van een korte rit in bepaalde steden in Griekenland en Cyprus tot de release van de CD "Smyrna liefde" met het project Op de weg te vieren, en samen met de Savveria Margiola evenals dezelfde uitstekende groep muzikanten, voerde een tour van Griekenland en Cyprus, het overbrengen van positieve energie en optimisme voor degenen die gelukkig genoeg om een van de live shows bij te wonen waren. In 2013 het project Impression-programma Op de weg, waaronder optredens in steden in het buitenland.

In januari 2013 voltooid en bracht de elfde album getiteld "Music Box", die voor de eerste keer is dezelfde componist van alle nummers, songteksten en draagt met twee nummers. In de verzen werkt wederom met Mars Davarakis en Odysseas Ioannou, terwijl de brede participatie in handen van de jonge schrijver Stavros Stavrou met vier stukken. Deze nieuwe onderneming slaagt commercieel en ontlokt goede recensies . Algehele het album met tien stukken waarin het onderwerp betrekking heeft op de maatschappij en het Griekenland van de armoede en het memorandum van de afgelopen drie jaar. De kunstenaar put uit zijn dagelijkse ervaringen en de ervaringen van de economische en morele crisis in zijn inspiratie en biedt door het ondertekenen van alle muziek, tien nummers die vrijwel direct werden hield van het publiek, zoals te zien in zijn live-optredens. In het nummer "Free verliezer" samen op zang met de acteur en presentator Spyros Papadopoulos.

In de zomer van 2014, na de zeer succesvolle samenwerking met Thanos Mikroutsikos en Rita Andonopoulou winter zelf, en vorig jaar in de Southern Cross, begonnen met hun zomer tour te beginnen met Petra Theatre, meestal onder regen concert trok 4500 mensen. Het kondigde ook een nieuw werk met muziek van Thanos Mikroutsikos en teksten van John Ulysses, die zoals ondersteund gepland voor september 2014. Een van de nieuwe nummers van dit album, getiteld "Naar de Zon" te maken heeft al een groot succes.

DISCOGRAFIE

Studio Albums

 • Innocent culprit (1996)
 • Just a Kiss (1997)
 • Guardian Angel (1999)
 • We own our life (2000)
 • Wooden Horse (2003)
 • 30 and something (2004)
 • Travel Kisses (2006)
 • Again child (2008)
 • Smyrna love (2012)
 • Red Sun (Marios Tokas) (2012)
 • Music Box (2013)
 • Remember that dies (2014)
Live Opnames
 • Yiannis Kotsiras LIVE (2002) 
 • Yiannis Kotsiras LIVE 2010 (2010)

Collectie

 • Best of Yiannis Kotsiras (2004)

Opmerkingen

 • Άξιον Εστί (2002)
 • Ο Δρόμος (2006)