Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26
27
28293031

Vandaag jarig

Jeff Love (1982)
Lil' Jon (1971)
Tricky (1968)


Yeah Yeah Yeahs kaarten

Het laatste nieuws over Yeah Yeah Yeahs kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Yeah Yeah Yeahs beschikbaar.

Bekijk de volledige Yeah Yeah Yeahs historie.

artiest informatie

Yeah Yeah Yeahs

Yeah Yeah Yeahs is een indie rockband uit New York. De bandleden zijn zangeres Karen O, drummer Brian Chase en gitarist Nick Zinner. Ze begonnen in 2000 met drie en werden in 2006 bij het toeren vergezeld door Imaad Wasif als tweede gitarist.

Biografie

Het debuut van Yeah Yeah Yeahs is een zelfgetitelde ep uit 2001. In 2002 volgt een andere ep, Machine.
In 2003 brengt de band hun eerste album uit, Fever to Tell. Deze wordt wereldwijd meer dan 750 000 keer verkocht. De derde single van dit album, "Maps", is een groot succes. De video voor hun single "Y Control" uit 2004 wordt geregisseerd door Spike Jonze, die een tijdje iets heeft met zangeres Karen O.
In oktober 2004 brengt de band hun eerste dvd uit: Tell Me What Rockers to Swallow. Op de dvd staan een concert, gefilmd in The Fillmore in San Francisco, alle muziekvideo's van de band en verscheidene interviews.

Het tweede album, Show Your Bones, wordt uitgebracht in maart 2006. De eerste single van dit album, "Gold Lion", komt uit op 20 maart 2006 en staat op nummer 18 in de UK Chart.

Discografie

Studio albums

  • 2003 - Fever to Tell
  • 2006 - Show Your Bones

Ep's

  • 2001 - Yeah Yeah Yeahs
  • 2002 - Machine
  • 2006 - Let Me Know/Gold Lion Remixes

Dvd's

  • 2004 - Tell Me What Rockers to Swallow