Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
17
181920212223
242526272829

Vandaag jarig

Jeff Buckley (1966)
Maud Mulder (1981)
Roue Verveer (1972)
Sharon Kips (1983)


Woo Hah! Festival kaarten

Het laatste nieuws over Woo Hah! Festival kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Woo Hah! Festival beschikbaar.

Bekijk de volledige Woo Hah! Festival historie.

artiest informatie

WOO HAH! 2017

WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop en R&B naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het festival vergroot dit jaar haar festivalterrein met meer faciliteiten en een extra main-stage. Met GUCCI MANE, G-EAZY, MAC MILLER, FLATBUSH ZOMBIES, LIL UZI VERT, LIL DICKY, JONNA FRASER, KEVIN en KRINGILI & ALEX MEGAS is de toon voor WOO HAH! 2017 gezet.

Na een killer performance op WOO HAH! 2015 komt de spraakmakende rapper TRAVIS SCOTT deze zomer opnieuw naar Tilburg. De rapper uit Houston, Texas is uitgegroeid tot een ware hiphop superster. Hij werkte samen met onder meer Kanye West, Drake, Future en The Weekend. Scott bracht eind 2016 zijn langverwachte en veelgeprezen album ‘Birds In The Trap Sing McKnight’ uit.

G-EAZY staat ook wel bekend als de ‘James Dean of rap’ met zijn leren jack en catchy hiphop tracks weet hij de afgelopen jaren al een groot publiek te bereiken.

Met meer dan 15 albums op zijn naam, waaronder het legendarische ‘Illmatic’ (1994), behoeft de begenadigd rapper en tekstschrijver NAS geen introductie meer. De optredens van de rapper uit Queens, New York zijn met zijn snelle flow en thoughtful lyrics zijn nog altijd ijzersterk. Get ready voor een stortvloed aan hits zoals ‘If I Ruled the World’ en ‘N.Y. State of Mind’. 

MAC MILLER moest vorig jaar zijn optreden op WOO HAH! last-minute cancelen vanwege persoonlijke redenen. Dit jaar keert hij terug voor een re-do met een nieuw album op zak. 

De broertjes van RAE SREMMURD waren afgelopen maanden niet van de radio af te slaan met hun hit ‘Black Beatles’, het energieke duo zet overal waar ze komen zalen op hun kop.

PRINCESS NOKIA is de uit NYC afkomstige alternatieve hiphopartiest Destiny Nicole Fraqueri. De internetsensatie rapt woedend, vloeiend, strak en met perfecte timing. Ze stort een driedimensionale mix van hiphop, grime, rave en R&B uit over haar publiek. Haar lyrics gaan over haar Afrikaanse roots en hoe het is om je als jonge zwarte vrouw staande te houden in de huidige maatschappij. Maak je klaar voor een feminist met een boodschap.

Een levende legende in de Nederlands rapgame is de Eindhovenaar Kempi. Begin 2017 dropte hij zijn nieuwe track 'Vienna' en is bezig met een nieuw album dat voor WOO HAH uit zal komen.

LIL DICKY mengt komedie met hiphop en wil naar eigen zeggen ‘de game op zijn kop zetten’. KEVIN bracht dit najaar zijn ‘Kleine Versnelling’ EP en weet te imponeren met zijn trage flow. 

De twee neven Ruby Da Cherry en $lick $loth uit New Orleans vormen samen het iconische rap duo $UICIDEBOY$. Hun sound laat zich het best omschrijven als donkere underground trap. Het vorig jaar verschenen album ‘Songsthatwewontgetsuedeforbutattheendofthedaywegonnadieanyways’ kenmerkt zich niet alleen door de buitengewone albumtitel. De 61 nummers zijn nauwelijks langer dan een minuut en met verwijzingen naar omgekeerde kruizen, het nummer 666, drugs, de duivel en zelfmoord maken deze Amerikanen rap weer gevaarlijk. STORMZYAJ TRACEY en 67 zijn allen afkomstig uit de UK en brengen hun eigen variaties binnen het grime genre dat vorig jaar aan populariteit won over de hele wereld. 

Weinig Nederlandse rappers wisten zich het afgelopen jaar zo op de kaart te zetten als JOSYLVIO. De rapper met Nederlands/Egyptische roots bracht enkele maanden geleden zijn album ‘Ma3seb’ uit vol Gooische straatrap. 

HILLTOP HOODS is één van de grootste hiphop successen uit Australië. Het trio vormde zich in 1994. Sinds het doorbraakalbum ‘The Calling’ (2013) zijn ze niet te stoppen en touren ze de hele wereld over met hun hiphop from down under. Bereid je voor op vlugge flows, beukende beats en aanstekelijke energie. 

ARISTOTELES MENDES is een Tilburgse MC eind 2016 bracht hij zijn EP ‘Jerry Maguire’ uit. HANNAH FAITH is onderdeel van het Soulection label dat bekend staat om hun curerende rol in de muziek van morgen. Met de komst van de Amsterdamse VIC CREZÉE verwelkomen we de eerste elektronische naam van de vrijdag aan. 

Na drie bijzonder succesvolle edities met onder meer optredens van Chance The Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Run The Jewels en ScHoolboy Q keert WOO HAH! in 2017 terug naar de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! groeit deze vierde editie verder met een nog uitgebreider programma verspreid over twee festivaldagen en een groter terrein. Na vorig jaar het camping terrein uit te hebben verkocht biedt WOO HAH! dit jaar een grotere camping nabij het festivalterrein. Naast het grotere terrein zorgt WOO HAH! dit jaar ook voor betere faciliteiten en goede vibes op het campingterrein. 

Door opkomend talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en vele andere disciplines biedt WOO HAH! een weekend doorspekt met hiphop in de breedste zin van het woord.