Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26
27
28293031

Vandaag jarig

Jeff Love (1982)
Lil' Jon (1971)
Tricky (1968)


William Orbit kaarten

Het laatste nieuws over William Orbit kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van William Orbit beschikbaar.

artiest informatie

William Orbit

William Orbit (geboren als William Wainwright) is een artiest, componist en producer met betrekking tot ambient, dance en pop.

Als artiest is Orbit het meest bekend vanwege zijn bewerking van Samuel Barbers Adagio for Strings, dat een grote hit werd in de mix van Ferry Corsten. Als producer en componist werkte hij met grote namen als Madonna (hij schreef grote delen van haar albums Ray of Light en Music), Blur, Oleta Adams en All Saints.

Discografie

  • Orbit (1987)
  • Strange Cargo (1987)
  • Strange Cargo 2 (1990)
  • Strange Cargo 3 (1993)
  • Pieces in a Modern Style (2000)
  • Hello Waveforms (2005)