Aanbiedingen


Onder kostprijs


Kalender

 <<  < aug. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123
45678910
11121314151617
1920212223
262728293031

Vandaag jarig

Aphex Twin (1971)
Electronic Picnic Festival (2012)
Mika (1983)


We Are Electric kaarten

Het laatste nieuws over We Are Electric kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van We Are Electric beschikbaar.

Bekijk de volledige We Are Electric historie.

artiest informatie

-

We Are Electric 2017

We Are Electric 2017 wordt de derde zomereditie van het festival. Het festival kent z'n oorsprong in het Klokgebouw te Eindhoven, waar in 2013 de eerste editie van We Are Electric Indoor plaatsvond. Wegens succes werd in 2015 besloten ook een zomereditie te geven. Het festival, dat jaarlijks halverwege juni plaatsvindt op het E3 Strand van Eersel, geniet sindsdien van een enorme populariteit; de eerste twee edities raakten uitverkocht. Het Brabantse evenement duurt twee dagen, maar de camping is al een dag eerder geopend. In het We Are Electric-weekend kan gefeest en gedanst worden bij vijf verschillende podia.

We Are Electric weet ondanks dat het festival nog jong van bloed is ieder jaar behoorlijk grote namen te strikken. De crème de la crème van de elektronische muziek passeerde het festival de afgelopen jaren, zowel in de winter als de zomer. We Are Electric maakt zich populair door dj's af te wisselen met grote live-acts en tevens af te blijven van de mainstream house- en dance-muziek. Op het We Are Electric programma vind je zowel grondleggers van genres als techno, drum & bass en dance als de toekomstige helden binnen die genres.

Het Eerselse E3 Strand wordt jaarlijks omgetoverd tot een elektronisch paradijs. Prachtige industriële constructies gaan gepaard met bijzondere lichteffecten en vormen samen de podia van het festival. Naast deze prachtige stages, kent We Are Electric ook nog genoeg andere bezigheden. De locatie van het festival maakt het ook mogelijk om een frisse duik te nemen tussen al het gespring en gedans door. Zowel het festival als de camping liggen direct aan het meer. Daarnaast schieten de spontane feestjes op We Are Electric als paddenstoelen uit de grond.

De tweede editie van We Are Electric was er opnieuw één voor de boekjes. De organisatie wist niemand minder dan technogrootheid Underworld naar Brabant te halen, maar dat was niet eens de enige dance-legende van het weekend. Ook Fatboy Slim kwam namelijk na jaren de Nederlandse podia te hebben geskipt, weer eens een setje draaien in de Lage Landen. Wie niet zo'n trek had in die oude takken had tevens ook niet te klagen. Ook hedendaagse grootheden als Netsky, Gesaffelstein, Boys Noize en Die Antwoord speelden het festival plat. Het We Are Electric programma scoorde het afgelopen jaar dan ook erg hoog in ons festivalrapport. Dat geldt trouwens ook voor de sfeer, de geluidskwaliteit en de aankleding. Het zit allemaal prima in orde op het elektronische feestje.