Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jun. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
161819202122
23242526

Vandaag jarig

Jello Biafra (1958)
Kendrick Lamar (1987)
Krayzie Bone (1974)


Summerpark Festival kaarten

Het laatste nieuws over Summerpark Festival kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Bekijk de volledige Summerpark Festival historie.

artiest informatie

Na het grote succes van de zonovergoten eerste editie van Summerpark Festival ligt het voor de hand dat dit keihard moet worden overgedaan. En hoe! Summerpark Festival verhuist namelijk naar n van de mooiste festival locaties in Nederland: het Almere Strand. Deze sfeervolle locatie, gelegen aan het IJmeer, biedt Summerpark de mogelijkheid om het ultieme zomerfestival te creren door de mix van water, bomen en een prachtig strand. 

Uiteraard borduurt Summerpark Festival op deze nieuwe locatie voort op de gekozen koers van het eerste jaar: een lage entreeprijs, een ijzersterke line-up met voornamelijk artiesten van eigen bodem, de lekkerste foodtrucks en veel entertainment.

Summerpark Festival is de vervanger voor de free festival op zondag. Summmerpark festival heeft 4 stages, de vier stages hebben allen een vaste muziekgenre. Zo is er de Summerstage, waar housemuziek wordt gedraaid. The Boom Room staat in het teken van techno- en techhouse. Happy Feelings is een stage speciaal voor disco-en house van 90s tot 00s en er is een Parkstage waar eclectic, house en een vleugje electronic dance music te horen zal zijn.