Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
17181920
21
2223
242526272829

Vandaag jarig

Annie (1977)
Dr. John (1940)
Erlend ye (1975)


Outblast kaarten

Het laatste nieuws over Outblast kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Outblast beschikbaar.

Bekijk de volledige Outblast historie.

artiest informatie

DJ Outblast

DJ Outblast (Echte naam: Marc Out) is een Nederlandse hardcore artiest. In 2005 had hij samen met DJ Korsakoff een grote hit genaamd Unleash the Beast had. Binnen de hardcorewereld is de populariteit van Outblast hiermee flink gegroeid.

DJ Outblast heeft onder meer opgetreden bij Sensation (Amsterdam ArenA), Qlimax (Gelredome), In-Qontrol (Amsterdam Rai), Defqon.1 (Almerestrand), Thunderdome en Masters of Hardcore evenementen. Buiten Nederland heeft DJ Outblast ook nog opgetreden in Duitsland, België, Zwitserland, Italië, Spanje en zelfs in Australië.

In maart 2005 trok Outblast zijn feest in het Beursgebouw Eindhoven meer dan 9000 feestgangers. Op 11 maart 2006 werd de 2e editie van dit evenement weer in het Beursgebouw van Eindhoven gehouden. Ook dit was een geslaagd festijn.

Het nummer Life Sentence for Mankind werd op de Nederlandse muziekzender The Box tot beste dance clip van 2005 gekozen en versloeg hiermee als enige hardcore clip ooit de videoclips van artiesten als Armin van Buuren en Tiësto.

DJ Outblast draait ook vaak samen met Catscan onder de alias "Base Alert", ze hebben ook een nieuwe hit genaamd: "2 Men Kartel - The 2 Men Kartel"

Discografie

SingleJaarOpmerkingen
Hey motherfuckers2001
Base Alert - Ojeeoink2001
Masters Symphony2001
Eardrumz2001
Hardcore Time2001
Base Alert - Jellyneck2002
Eargazm EP2002
Back online2003
Fuck what u heard2003
Unleash the Beast2004versus DJ Korsakoff
Base Alert - Zoo2004
Electro shocking2005met Dj d
Life sentence for mankind2005
My Lifestyle2006
Dominator2006versus Angerfist
Face 2 Face2007versus DJ Korsakoff
Calyptus2007versus DJ Korsakoff
Never Surrender2007versus DJ Korsakoff