Aanbiedingen


Onder kostprijs


Kalender

 <<  < aug. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123
45678910
11121314151617
1920212223
262728293031

Vandaag jarig

Aphex Twin (1971)
Electronic Picnic Festival (2012)
Mika (1983)


Mary J. Blige kaarten

Het laatste nieuws over Mary J. Blige kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Mary J. Blige beschikbaar.

Bekijk de volledige Mary J. Blige historie.

artiest informatie

Mary J. Blige

Mary Jane Blige (artiestennaam Mary J. Blige) (New York, 11 januari 1971) is een Amerikaanse soulzangeres. In 1992 brak zij door met het nummer You Remind Me van haar debuutalbum What's the 411?. Grote hits waren As, met George Michael (1999), Family Affair (2001) en No More Drama (2001). In 2003 is Mary getrouwd met Kendu Isaacs.

Ze wordt ook wel de "Queen of Hip-Hop Soul" genoemd.

Discografie

Albums

  • What's the 411? (1992)
  • What's the 411? Remix (1993)
  • My Life (1997)
  • Share My World (1998)
  • The Tour (1998)
  • Mary (1999)
  • Ballads (2000) (Alleen in Japan uitgebracht)
  • No More Drama (2001)
  • Dance For Me (2002)
  • Love & Life (2003)
  • The Breakthrough (20 december 2005)
  • Reflections (A Retrospective) (12 december 2006)

Singles

  • You Remind Me (1992)
  • Real Love (1992)
  • Reminisce (1993)
  • Sweet Thing (1993)
  • I Don't Want To Do Anything (1993)
  • Love No Limit (1993)
  • My Love (1994)
  • You Don't Have to Worry (1994)
  • Be Happy (1994)
  • I'm Goin' Down (1995)
  • Mary Jane (All Night Long) (1995)
  • You Bring Me Joy (1995)
  • I Love You (1995)
  • (You Make Me Feel Like A) Natural Woman (1996)
  • Not Gon' Cry (1996)
  • I Can Love You (1997)
  • Love Is All We Need (1997)
  • Everything (1997)
  • Missing You (1997)
  • Seven Days (1998)
  • As (1999)
  • All That I Can Say (1999)
  • Deep Inside (1999)
  • Your Child (1999)
  • Give Me You (2000)
  • Family Affair (2001)
  • Dance For Me (2001)
  • No More Drama (2002)
  • Rainy Dayz (2002)
  • Love @ 1st Sight (2003)
  • Ooh! (2003)
  • Not Today (2004)
  • It's A Wrap (2004)
  • Whenever I Say Your Name (2004)
  • MJB Da MVP (2005)
  • Be Without You (2005)
  • One (2006)
  • Enough Cryin' (2006)
  • Take Me As I Am (2006)
  • We Ride (I See The Future) (2006)
Singles met hitnoteringen in de Nederlandse Top 40
TitelDatum van
release
Datum van
binnenkomst
 Hoogste 
positie
 Aantal 
weken
 Opmerkingen 
I'll be there for you 29-7-1995tip met Method Man
(You make me feel like a) Natural woman 17-2-1996362 
Everything 13-9-1997tip  
As 20-3-1999712met George Michael
Deep inside 22-1-2000402 
911 18-11-2000514met Wyclef Jean
Family affair 1-9-2001315 
Dance for me 2-2-2002294met Common
No more drama 20-4-20021210 
Rainy dayz 27-7-200288met Ja Rule
Love @ 1st sight 30-8-2003tip met Method Man
Be without you 21-1-200679 
One 15-4-2006222met U2
We ride (I see the future) 20-1-2007*tip  
Singles met hitnoteringen in de Vlaamse Ultratop 50
TitelDatum van
release
Datum van
binnenkomst
 Hoogste 
positie
 Aantal 
weken
 Opmerkingen 
One 06-5-2006*6*17met U2