Onder kostprijs

Kalender

 <<  < aug. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123
45678910
11121314151617
181920
21
2223
262728293031

Vandaag jarig

Alizée (1984)
Char (1951)
Collie buddz (1981)
Glenn Hughes (1951)
James Burton (1939)
Joe Strummer (1952)
Kelis (1979)
Kenny Rogers (1938)
Serj Tankian (1967)
Tess Gaerthé (1991)


Laurent Garnier kaarten

Het laatste nieuws over Laurent Garnier kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Laurent Garnier beschikbaar.

Bekijk de volledige Laurent Garnier historie.

artiest informatie

Laurent Garnier

Laurent Garnier (1 februari 1966) is een Franse technoproducer en DJ. Garnier begon met DJ'en in Manchester in de late jaren '80.

Hij draait op deze zomer tijdens het Sziget festival in Hongarije; vrijdag 10 augustus op de mainstage.

Beperkte discografie

  • A Bout De Souffle EP (1993)
  • Planet House EP (1993)
  • Shot in the Dark (1994)
  • Club Traxx EP (1995)
  • 30 (1997)
  • Crispy Bacon (1997)
  • Acid Eiffel (1998)
  • The Sound Of The Big Babou (1999)
  • Unreasonable Behaviour (2000)
  • The Man With The Red Face (2000)
  • Sambou EP (2002)
  • The Belgrade Mix (2004)
  • The Cloud Making Machine (2005)
  • Retrospective (2006)