Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
17
181920212223
242526272829

Vandaag jarig

Jeff Buckley (1966)
Maud Mulder (1981)
Roue Verveer (1972)
Sharon Kips (1983)


Keyshia Cole kaarten

Het laatste nieuws over Keyshia Cole kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Keyshia Cole beschikbaar.

Bekijk de volledige Keyshia Cole historie.

artiest informatie

Keyshia Cole

Keyshia Miesha Cole (Oakland, Californië, 15 oktober 1981) is een Amerikaanse zangeres.

Biografie

Keyshia Cole werd geboren als dochter van een aan drugs verslaafde moeder. Toen ze twee was, werd ze geadopteerd door Yvonne Cole. Op haar twaalfde stond ze met MC Hammer voor het eerst in een studio. In 2004 trok ze de aandacht van A&M Records, wat een jaar later leidde tot haar debuutalbum, The Way It Is, dat platina behaalde. Dat gebeurde ook met de opvolger daarvan, Just like You (2007). Haar laatste album was Keyshia (2008). Als belangrijkste invloeden noemde Cole bij gelegenheid Mary J. Blige en Brandy. Ze heeft sinds 2006 een eigen realitysoap, Keyshia Cole: The Way It Is, die wordt uitgezonden door Black Entertainment Television (BET).

Discografie

Albums
  • 2005: The Way It Is
  • 2007: Just like You
  • 2008: Keyshia
Singles
  • 2004: Never (met Eve)
  • 2005: I Changed My Mind (met Kanye West)
  • 2005: (I Just Want It) to Be Over
  • 2005: I Should Have Cheated
  • 2006: Love
  • 2007: Last Night (met Diddy)
  • 2007: Let It Go (met Lil' Kim en Missy Elliott)
  • 2007: Shoulda Let You Go (met Amina)
  • 2007: I Remember
  • 2008: Heaven Sent
  • 2008: Fallin' Out