Kalender

 <<  < sep. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1234567
891011121314
15161718192021
22
232425262728
2930

Vandaag jarig

Andrea Bocelli (1958)
Andy Cairns (1965)
Ken Vandermark (1964)
Martin Solveig (1976)
Miss Montreal (1984)
Nick Cave (1957)


Juvenile kaarten

Het laatste nieuws over Juvenile kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Juvenile beschikbaar.

artiest informatie

Juvenile

Juvenile is een Amerikaanse rapper uit New Orleans. Zijn echte naam is Terius Gray.

Juvenile bracht zijn eerste album, Being Myself, uit in 1994. Hij werd echter pas enigsinds bekend toen hij de overstap maakte naar Cash Money Records en zijn tweede album uitbracht, genaamd Solja Rags. De echte roem liet nog op zich wachten tot Juvenile's derde album uit kwam, 400 Degreez. Dit album bevat Juvenile's eerste grote hit, Back That Azz Up.

Juvenile's tweede grote hit, genaamd Slow Motion, heeft in de VS twee weken op nummer één gestaan. Van dit nummer is ook nog een remix gemaakt, die te vinden is op het album My Brother And Me van de Ying Yang Twins.

Discografie

  • 1994: Being Myself
  • 1997: Solja Rags
  • 1998: 400 Degreez
  • 1999: Being Myself (Remixed)
  • 1999: Tha G-Code
  • 2000: Playaz of da game
  • 2001: Project English
  • 2003: Juve the Great
  • 2004: The Beginning of the End
  • 2004: Greatest Hits
  • 2004: Juve the Great Screwed And Chopped
  • 2006: Reality Check

Nog niet uitgegeven

  • 2007: Diary of a Soulja