Kalender

 <<  < feb. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
2324252627
28
29

Vandaag jarig

Chicane (1971)
Ja Rule (1976)
Jake Bugg (1994)
Mr. Sam (1979)
Nádine (1982)
Sander van Doorn (1979)
Youp van 't Hek (1954)


Juttersfestival kaarten

Het laatste nieuws over Juttersfestival kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Juttersfestival beschikbaar.

Bekijk de volledige Juttersfestival historie.

artiest informatie

Juttersfestival 

Het Juttersfestival dat al sinds 2001 in Wijk aan Zee plaatsvindt is een meerdaags muziekfestival met muziek door alle stijlen heen. Jaarlijks tijdens het eerste weekend van juli vindt het festival plaats op de centraal in het dorp gelegen Dorpsweide.

Het Juttersfestival onderscheidt zich door de eigen producties en een brede programmering van hoge kwaliteit. Tijdens het festival staan verrassende muzikale ontmoetingen centraal in een breed, kwalitatief hoogwaardig en uniek muziekprogramma.

Artistiek leider Egon Kracht nodigt bekende en minder bekende musici uit om samen het podium te delen waardoor er zeer verrassende en unieke muzikale ontmoetingen ontstaan. De unieke programmering garandeert een breed scala aan artiesten en muzikale srijlen, kortom: er valt veel te genieten en iedereen is welkom!

Kenmerk van het meerdaagse Juttersfestival is de muzikale ontmoeting, zowel van publiek met artiesten als van artiesten onderling. Het is een muzikaal laboratorium op steenworp afstand van de zee, waarin musici van gebaande paden kunnen en mogen afwijken om nieuwe paden te ontdekken. Het festival toont een staalkaart van muzikale genres: van klassiek tot techno, van rock tot tango – telkens uitgevoerd door de beste musici in dat genre. Egon Kracht maakt combinaties mogelijk die onmogelijk lijken, ziet kansen voor inspirerende kruisbestuivingen en schept daar de voorwaarden en middelen voor.

Leden Comité van Aanbeveling

Guido Beauchez - fondsenwerver
Hans Goossens - Corus
Cees Hamers - Getronics PinkRoccade
Dick Hauser - regisseur
Evert Hoogewerf - Hoogewerf Engineering
Frank Kraaijeveld - musicus
Jaap Lampe - Philharmonie Haarlem
Han van Leeuwen - Burgemeester van Beverwijk
Cees Raaijmakers - Heliomare