Kalender

 <<  < sep. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1234567
891011121314
15161718192021
22
232425262728
2930

Vandaag jarig

Andrea Bocelli (1958)
Andy Cairns (1965)
Ken Vandermark (1964)
Martin Solveig (1976)
Miss Montreal (1984)
Nick Cave (1957)


Juliette Lewis kaarten

Het laatste nieuws over Juliette Lewis kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Juliette Lewis beschikbaar.

artiest informatie

Juliette Lewis

Juliette Lewis (Los Angeles, 21 juni 1973) is een Amerikaanse actrice en tevens zangeres van haar eigen rock-groep Juliette and the Licks. Ze werd in 1992 genomineerd voor onder meer een Academy Award en een Golden Globe voor haar bijrol in Cape Fear.

Lewis' vader is acteur Geoffrey Lewis en haar moeder is grafisch ontwerpster Glenis Batley (meisjesnaam: Duggan). Haar ouders zijn gescheiden toen ze twee jaar oud was. Lewis trouwde in 1999 met Stephen Berra, maar het huwelijk liep in 2005 definitief stuk.

In 2006 werd ze vermeld in de Hottest Women of Rock Music-lijst van Blender Magazine. Ze is lid van Scientology.

Filmografie

  • Whip It! (2009)
  • Catch and Release (2006)
  • My Name Is Earl "The Bounty Hunter" episode (2006)
  • Daltry Calhoun (2005)
  • The Darwin Awards (2005)
  • Lightfield's Home Videos (2005)
  • Aurora Borealis (2005)
  • Grilled (2005)
  • Starsky & Hutch (2004)
  • Blueberry (2004)
  • Chasing Freedom (2004) (tv)
  • Cold Creek Manor (2003)
  • Free for All (2003) (tv series)
  • Old School (2003)
  • Enough (2002)
  • Armitage: Dual Matrix (2002) (V)
  • Hysterical Blindness (2002) (tv)
  • Picture Claire (2001)
  • My Louisiana Sky (2001) (tv)
  • Gaudi Afternoon (2001)
  • Room to Rent (2000)
  • The Way of the Gun (2000)
  • The Other Sister (1999)
  • The 4th Floor (1999)
  • Some Girl (1998)
  • The Evening Star (1996)
  • From Dusk Till Dawn (1996)
  • The Audition (1996)
  • Strange Days (1995)
  • The Basketball Diaries (1995)
  • Mixed Nuts (1994)
  • Natural Born Killers (1994)
  • What's Eating Gilbert Grape (1993)
  • Romeo Is Bleeding (1993)
  • Kalifornia (1993)
  • That Night (1992)
  • Husbands and Wives (1992)
  • Cape Fear (1991)
  • Crooked Hearts (1991)
  • A Family for Joe (1990) (tv series)
  • Too Young to Die? (1990)
  • National Lampoon's Christmas Vacation (1989)
  • Meet the Hollowheads (1989)
  • The Runnin' Kind (1989)
  • My Stepmother Is an Alien (1988)
  • I Married Dora (1987) (tv series)
  • Home Fires (1987) (tv)