Kalender

 <<  < sep. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1234567
891011121314
15161718192021
22
232425262728
2930

Vandaag jarig

Andrea Bocelli (1958)
Andy Cairns (1965)
Ken Vandermark (1964)
Martin Solveig (1976)
Miss Montreal (1984)
Nick Cave (1957)


JoJo kaarten

Het laatste nieuws over JoJo kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van JoJo beschikbaar.

Bekijk de volledige JoJo historie.

artiest informatie

JoJo

Joanna Noëlle Levesque (20 december, 1990, Brattleboro, Vermont) is een Amerikaans pop- en R&B-zangeres, die al op jonge leeftijd door is gebroken. Haar artiestennaam is 'JoJo'.

Biografie

JoJo wist in 2004 met een popliedje Leave (Get Out) definitief door te breken. Haar nummer stond in de VS op nummer twaalf in de hitlijsten, en in het Verenigd Koninkrijk op nummer twee. In Nederland én Vlaanderen stond haar debuutsong ook hoog genoteerd. Momenteel woont JoJo in Edgewater, New Jersey, nabij haar studio in Manhattan. Ze gaat heel nuchter met haar succes om. Zo draagt zij het liefst gewone urban kleding en gaat niet naar een gewone school, ze krijgt al vier jaar thuis-scholing. Ze had een relatie met Freddy Adu, een supergetalenteerde voetballer die momenteel speelt bij de Amerikaanse voetbalclub Real Salt Lake. Op dit moment verklaart JoJo single te zijn.

Discografie

Albums

  • 2004: JoJo - #4 US, #22 UK, US Certification: Platinum
  • 2006: The High Road - #3 US, US Certification: Gold

Singles

Van het album JoJo (2004):

  • 2004: "Leave (Get Out)" #12 US, #2 UK, US Certification: Platinum
  • 2004: "Baby It's You" (featuring Bow Wow) #22 US, #6 UK, US Certification: Gold
  • 2005: "Not That Kinda Girl"

Van het nieuwe album The High Road (2006), dat op 17 oktober (in de VS) verschijnt:

  • 2006: "Too Little Too Late" #3 US,#4 UK, #14 CAN
  • 2006: "How To Touch A Girl"
  • 2006: "Anything"
  • 2007: "Let It Rain"

Filmografie

Filmografie als actrice
JaarTitelRolOpmerkingen
2006AquamarineHailey Cambridge
 RVCassie Munro