Kalender

 <<  < sep. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1234567
891011121314
151617181920
21
22232425262728
2930

Vandaag jarig

Jason Derulo (1989)
Leonard Cohen (1934)
Liam Gallagher (1972)
Lindsey Stirling (1986)


Jan Wayne kaarten

Het laatste nieuws over Jan Wayne kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Jan Wayne beschikbaar.

artiest informatie

Jan Wayne

Jan Wayne (DJ Jan Wayne) is een DJ die actief is in Duitsland

Biografie

Jan Wayne is geboren in 1974. Hij was altijd al geïnterreseerd in muziek en begon muziek te draaien op feestjes van zijn vrienden. Hij probeerde later in contact te komen met enkele clubs en mocht af en toe korte periodes muziek draaien tussen de pauzes van de andere DJ's. Hierna werd hij vrij snel zelf DJ en werd gevraagd op verscheidene feesten. In 1992 sloot hij zich aan bij een agentschap en werd toen op korte tijd bekend in Noord-Duitsland.

In 2001 kwam zijn eerste single op de markt, namelijk een remix van "Total Eclipse Of The Heart". Met deze single begon zijn succes en hij brak hiermee door tot heel europa. De volgende single "Because The Night" - wederom een remix - werd nog veel populairder. Vooral dan in zijn thuisland Duitsland, maar ook in landen als Nederland en België werd dit een tophit.

In 2003 werd hij genomineerd voor de Duitse "Echo"-award in de categorie "Best National Dance Act" en kwam eveneens aan bod bij de TMF-Awards waar hij de prijs voor "Beste Dance artiest Buitenland" kreeg. Zijn singles oogsten nog steeds veel succes in Duitsland en de single "Put Your Hands In The Air (Uhh Ooh!)" betekende opnieuw een Europees succes.

In 2005 startte hij een eigen productie studio en wijdde deze onmiddellijk in met de release van enkele nieuwe singles. Hij werkt ondertussen aan een nieuw album en is ook bij talloze andere projecten betrokken. Hij heeft onlangs een eigen platen label opgericht "Deutsche Dance Records" en nieuwe singles zullen niet lang meer op zich laten wachten.

Discografie

Albums

  • 2002 - Back Again
  • 2003 - Gonna Move Ya

Singles

  • 2001 - "Total Eclipse of the Heart"
  • 2002 - "Because the Night"
  • 2002 - "Only You"
  • 2002 - "More Than a Feeling"
  • 2003 - "Love Is a Soldier"
  • 2003 - "1,2,3 (Keep the Spirit Alive)"
  • 2004 - "Here I Am (Send Me an Angel)"
  • 2005 - "Mad World"
  • 2006 - "Time to Fly"