Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
17
181920212223
242526272829

Vandaag jarig

Jeff Buckley (1966)
Maud Mulder (1981)
Roue Verveer (1972)
Sharon Kips (1983)


Herbaliser, The kaarten

Het laatste nieuws over Herbaliser, The kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Herbaliser, The beschikbaar.

artiest informatie

The Herbaliser

The Herbaliser is een in de jaren '90 opgerichte Engelse tweemansformatie bestaande uit Jake Werry en Ollie Teeba. De groep heeft nog geen hits gehad in Nederland, maar hebben al verschillende albums uitgebracht waaronder Blow your headphones (1998), en Take London (2005). De stijl wordt vooral gezien als een mengeling van old school hiphop gemixt met triphop, en drum and bass. The Herbaliser maakt veel gebruik van gast-rappers en werkt veel samen met de Amerikaanse rapster Jean Grae (die zichzelf vroeger "What? What?" noemde), maar ook met mannelijke rappers onder wie de Brit Roots Manuva.

Discografie

  • Remedies (1995)
  • Blow Your Headphones (1997)
  • Very Mercenary (1999)
  • Session One (2000)
  • Something Wicked this Way Comes (2002)
  • Herbal Blend (2003)
  • Take London (2005)
  • Fabric Live 26 (verwacht in 2006)