Gorefest kaarten

Het laatste nieuws over Gorefest kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Gorefest beschikbaar.

artiest informatie

Gorefest

Gorefest is een Nederlandse death metal band afkomstig uit Goes. De band bestaat sinds 1989 en bestond oorspronkelijk uit Jan Chris de Koeyer (zang), Frank Harthoorn (gitaar), Marc Hoogendoorn (drums) en Alex van Schaik (gitaar).

Marc Hooggendoorn werd later vervangen door Ed Warby en Alex van Schaik door Boudewijn Vincent Bonebakker.

Discographie

  • 1989 - Tangled in Gore Demotape
  • 1990 - Horrors in a Retarded Mind Demotape
  • 1991 - Mindloss - Foundation 2000
  • 1992 - False - Nuclear Blast Records
  • 1992 - Live Misery 7" Live EP - Cenotaph Records
  • 1992 - Promotape 1992 - Nuclear Blast Records
  • 1993 - The Eindhoven Insanity Live - Relapse Records/Nuclear Blast Records
  • 1994 - Erase - Nuclear Blast Records
  • 1994 - Fear EP - Nuclear Blast Records
  • 1996 - Freedom CD/Single - Nuclear Blast Records
  • 1996 - Soul Survivor - Relapse Records/Nuclear Blast Records
  • 1998 - Chapter 13 - Nuclear Blast Records
  • 2005 - La Muerte - Nuclear Blast Records
  • 2007 - Rise To Ruin - Nuclear Blast Records

Bandleden

  • Jan Chris de Koeyer - Vocals, Bass
  • Frank Harthoorn - Guitar
  • Boudewijn Vincent Bonebakker - Guitar
  • Ed Warby - Drums

Ex-leden

  • Marc Hoogendoorn - Drums
  • Alex van Schaik - Guitar