Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
171819
20
212223
242526272829

Vandaag jarig

AQi Fzono (1969)
Barbara Hendricks (1948)
Future (1983)
René Schuurmans (1964)


Goldmember kaarten

Het laatste nieuws over Goldmember kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Goldmember beschikbaar.

Bekijk de volledige Goldmember historie.

artiest informatie

Goldmember 

Goldmember heeft zich bij de introductie op 7 juni jl. al bewezen als een stevig op zichzelf staand concept van Crazyland Organisatie BV en vulde de Amsterdam Marcanti tot de nok toe vol met feestende mensen. Het grootste gedeelte van de stemmers waardeerden het feest achteraf als zijnde ‘geweldig’! Om deze tweede editie nog spectaculairder te maken wordt Goldmember dit keer uitgebreid met twee andere fantastische concepten!

Zo is er het nieuwe concept ‘Golddiggers’ van dj Jean, onze pionier van eigen bodem. Jean , die niet meer weg te denken is uit de dance scene heeft met zijn eigen electro & house beats al menigeen in vervoering gebracht en speciaal voor Goldmember heeft hij een aantal fantastische collega’s uitgenodigd om dit Golddigger concept in de Marcanti te introduceren. Afro Jack, Quintin, Billy the Klit, Randy Katana, Hardwell en Mike S. zullen samen met Jean voor het nodige vuurwerk gaan zorgen op dit podium. En zeker niet te vergeten de MC en hostdame voor deze avond Vika Kova! Voorheen wist zij het publiek bij de Mysteryland Main en Pleasure Island Main al op te zwepen met haar krachtige stemgeluid, en tegenwoordig zorgt zij op steeds meer feesten van organisator Crazyland voor nèt even dat stukje extra enthousiasme. Daarnaast zal de main in de Marcanti natuurlijk weer bol staan van de lasers, confettikanonnen, vip tafels en special acts & decorations!De vorige keer zijn er tijdens Goldmember opnames gemaakt voor de videoclip van Mike S. en Ed Mission. Deze opnames zie je voornamelijk terug aan het einde van de clip, die overigens nog steeds regelmatig wordt vertoond op TMF. Bekijk de videoclip nog maar eens, dan krijg je een idee hoe de sfeer was tijdens de eerste editie. De hele tent stond op zijn kop en dat gaan ze deze keer proberen te overtreffen!

Zaal 2 wordt gehost door Touch Events, dè verrassing van 2007/2008 met hun uitermate succesvolle ‘Touch @ the Sea’ en ‘In Touch With’ concepten. Een organisatie die de bezoeker weet te raken met hun stijlvolle high-class & good feeling feesten waardoor er een opvallend leuk publiek op afkomt. Respect, gelijkwaardigheid en het gevoel beleven dat je deze avond uit bent in een omgeving waar je echt welkom bent is wat de Touch feesten zo bijzonder maakt. Feesten vol warmte en flirten, met spannende en bijzondere ontmoetingen, waar nieuwe contacten worden gelegd en vriendschappen worden gemaakt.

En ook zij zullen er weer zijn; de Touch-girls, de vaste dansers en natuurlijk de twee grote sterren die zo perfect passen bij de feesten van Touch Events: Santito en dj San! Allebei zullen ze een set van maar liefst 2,5 uur verzorgen in een eigen zaal die Touch Events host als eregast van Neerlands grootste party-organisatie. Dat doen ze niet slecht voor een organisatie die nog maar een jaar geleden is opgericht!. En natuurlijk zal op dit podium ook de beeldschone MC Mai niet ontbreken, het vocale boegbeeld van Touch Events. Haar warme klanken zullen menigeen ook deze avond weer in vervoering brengen.Vraag je je nog steeds af wat er dan zo speciaal is en waarom je zou moeten komen? Niet alleen vanwege de unieke bundeling van bovengenoemde concepten of vanwege de lokatie, dat een van de mooiste van Nederland is! Ook niet alleen omdat de dresscode Black en Gold ervoor zorgt dat iedereen er chic en well dressed uit gaat zien, of vanwege de lage prijs van € 19,75 voor zoveel dj's en entertainment. Nee, het is vooral de muziek die dooslaggevend is! De beste muziek is toch het belangrijkste op zo’n avond, daarom hebben ze voor jullie wel de allerbeste dj's gekozen. En om het helemaal af te maken hebben ze nog een extra zaal weten te creëren. Een area met de beste dj's die op Pleasure Island 2008 hebben gedraaid! Die uitblinkers waren Ko-C, Ummet Ozcam, Ed mission, Quest en M.E.M. Zij hebben er in grote mate aan bijgedragen dat Pleasure Island zo'n enorm succes was, en daarom mag je deze zaal zeker niet missen. Zij zullen ook nu weer hun beste beentje voorzetten!