Onder kostprijs

Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19202122
23
2425
262728293031

Vandaag jarig

Gary Burton (1943)
Tony Joe White (1943)


Fuck the name kaarten

Het laatste nieuws over Fuck the name kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Fuck the name beschikbaar.

Bekijk de volledige Fuck the name historie.

artiest informatie

Fuck the Name

Zaterdag 21 februari slaan twee grootmachten binnen de house scène de handen ineen voor een feestje dat louter om de muziek draait! Een feest wordt echt niet beter door die fantastische naam die het heeft of door die fantastische flyer. Nee, de basis van een goed feest is nog altijd de muziek die er wordt gedraaid!

Rockstarz en Festo Events zullen je mee terug nemen naar de basis en de eenvoud en zullen je laten zien hoe simpel het allemaal is. F*CK THE NAME! It's all about the Music!

Net als de uitverkochte editie van vorig jaar zal ook deze tweede editie gehouden worden in de hoofdstad. The Sand Amsterdam heeft de laatste jaren bewezen een ware toplocatie te zijn, waar de gedraaide muziek volledig tot zijn recht komt. House, eclectic, techhouse, hiphop, R&B.. Alles zal deze avond de revue passeren!

The Sand opent zijn deuren 22.00 uur en zal in een zeven uur lang durend spektakel worden afgebroken door achttien nationale top artiesten! Allereerst Sidney Samson. Sidney heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de house scène. Week in week uit staat hij clubs plat te draaien met zijn dikke skills en vette tracks! Uiteraard mag deze muzikale grootmeester niet ontbreken de 21e. Daarnaast vinden we de 21 jarige Hardwell in de line up. Deze jonge super dj heeft een geweldig jaar achter de rug. Met zijn track "show be love" bestormde hij de hitlijsten en maakte hij over de hele wereld naam! Frankrijk, Engeland, Turkije, Amerika Overal kwamen zijn sounds uit de speakers! Dan komen we de man tegen die nu al de hit van 2009 heeft geproduceerd. Quintino gaat met zijn "Rap des armas" als een speer! Zelfs het bekende tv programma 'De wereld draait door' kon zijn track niet onopgemerkt voorbij laten gaan! "Dit gaat binnen een maand op 1 staan" waren de woorden van Giel Beelen! Verder komen we onder andere Kenneth G tegen. Wanneer je de naam Kenneth G hoort denk je meteen aan los gaan! Deze man voelt uitstekend aan wat het aanwezige publiek wil horen en knalt er dan flink op los! Je dagelijkse portie urban zal verzorgd worden door The Granmaster! Issy is geen onbekende in Amsterdam en zal je dat laten horen ook!