Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19
20
2122232425
262728293031

Vandaag jarig

Bill Maher (1956)
Henk Poort (1956)
Joey Bada$$ (1995)


Finaleraces kaarten

Het laatste nieuws over Finaleraces kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Finaleraces beschikbaar.

Bekijk de volledige Finaleraces historie.

artiest informatie

Finaleraces 

In het weekend van 20 en 21 oktober zal op Circuit Park Zandvoort de Formido Finaleraces plaats vinden. Tijdens dit evenement zal in de diverse klasse uit het Dutch Power Pack worden gestreden om de laatste kampioenschapspunten. Op zaterdag zullen de kwalificaties afgewerkt, gevolgd door enkele races. Op zondag zullen uitsluitend races plaats vinden. Maarliefst vijf raceklassen zullen een dubbele race rijden. Ook Formido zal als hoofdsponsor van dit evenement zeer prominent aanwezig zijn en voor het nodige vuurwerk zorgen.

Samsung BMW 130i Cup
In de Samsung BMW 130i Cup gaat de titelstrijd tussen Ricardo van der Ende en Tim Coronel. Tijdens de Finaleraces zijn maximaal 20 punten te verdienen, dus ook voor Van der Ende is het van groot belang dat hij punten scoort. Er zal niet alleen strijd geleverd worden door deze twee coureurs, want ook rijders als Jan Lammers, Duncan Huisman, Rory Bertram en Dillon Koster zijn uit op dagsuccessen. Ook in de BMW Driver Trophy wordt nog om de titel gestreden tussen Nick Bleekemolen en Mickey Bertram.

Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties

Dunlop SportMaxx Clio Cup
De Dunlop SportMaxx Clio Cup zijn er nog vele titel kandidaten. Het raceformat zal hier wellicht ook een rol gaan spelen. Zo zal de eerste gaan over 45 minuten en de tweede race over 12 ronden. Bij de tweede race zullen de beste acht coureurs uit de eerste race in omgekeerde volgorde op de grid staan. Meer dan twintig Clio’s zullen tijdens de Formido Finaleraces aan de start verschijnen.

Formido Swift Cup
Naast de aanwezigheid van Formido als hoofdsponsor van de Finaleraces is de bouwmarkten keten ook actief in de Formido Swift Cup. In deze klasse, met gelijkwaardige Suzuki Swift Sport auto’s, is Duitser Steve Kirsch oppermachtig. Echter, achter hem is het gevecht om de tweede positie in het kampioenschap hevig. Ook in de ladies cup heeft Sandra Douma de nodige tegenstand van dames als Suzanne Jager, Laura Kool, en Kim van den Berg.

Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties

SEAT Cupra Cup
De titel in de SEAT Cupra Cup lijkt een prooi te worden voor Ronald Morien en Ferry Duivenvoorde. Nog enkele punten zijn zij verwijderd van het kampioenschap. Het damesteam van Sandra van der Sloot en Sheila Verschuur is er op gebrand om zo goed mogelijk te scoren en toch de titel te pakken. De klasse zal op de zaterdag een twee-uurs race rijden en op zondag komt de klasse in actie voor een race over veertig minuten.

Benelux Racing League
De klap op de vuurpijl komt van de Benelux Racing League. Ook deze klasse zal op Zandvoort haar laatste races uit het kampioenschap rijden. Er wordt gestreden binnen twee divisies: de BRL V6 en de BRL Light. De divisies zullen tegelijkertijd op de baan verschijnen wat een fraai schouwspel van meer dan 30 auto’s op zal leveren. Daarmee is de Benelux Racing League een buitengewoon fraai aanvulling op het raceprogramma.