Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19
20
2122232425
262728293031

Vandaag jarig

Bill Maher (1956)
Henk Poort (1956)
Joey Bada$$ (1995)


Feeder kaarten

Het laatste nieuws over Feeder kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Feeder beschikbaar.

artiest informatie

Feeder

Feeder is een Britse rockband uit Wales. In 2001 braken ze definitief door met het album Echo Park, dat door critici bij de 20 beste Britse albums wordt gerekend. In datzelfde jaar werden de fans opgeschrikt door de zelfmoord van drummer Jon Lee. Er is nu een nieuwe drummer Mark Richardson. Zanger Grant Nicholas bleef niet bij de pakken zitten en kwam terug met het album "Comfort In Sound". De voorbije jaren traden ze ijzersterk op in zomerfestivals, waaronder Rock Werchter. Na het succesvolle album Comfort In Sound werden nog 'Pushing the Senses' en 'Feeder the Singles' (een verzamelalbum) uitgebracht.

Bezetting

  • Grant Nicholas - zang & gitaar
  • Taka Hirose - Bass
  • Mark Richardson - Drums
  • Dean Tidey - 2de gitarist(treedt enkel live op)

Discografie

Albums

  • Two colours (november 1995)
  • Swim (juni 1996)
  • Polythene (mei 1997)
  • Yesterday went too soon (augustus 1999)
  • Echo Park (april 2001)
  • Swim Re-Release (juli 2001)
  • Comfort In Sound (oktober 2002)
  • Picture Of Perfect Youth (augustus 2004)
  • Pushing The Senses (januari 2005)
  • Feeder, The Singles (mei 2006)

Singles

  • Stereo world (Swim)
  • Tangerine (lied)|Tangerine (Polythene)
  • Cement (Polythene)
  • Crash (Polythene)
  • High (Polythene)
  • Suffocate (Polythene)
  • Day in day out (Yesterday went to soon)
  • Insomnia (Yesterday went to soon)
  • Yesterday went too soon (Yesterday went too soon)
  • Paperfaces (Yesterday went to soon)
  • Buck Rogers (Echo Park)
  • Seven Days in the Sun (Echo Park)
  • Turn (Echo Park)
  • Piece by Piece (Echo Park)
  • Just a Day (Feeder, the singles)
  • Come Back Around (Comfort in Sound)
  • Just the Way I'm Feeling (Comfort in Sound)
  • Forget About Tomorrow (Comfort in Sound)
  • Find the Colour (Comfort in Sound)
  • Comfort in Sound (Comfort in Sound)
  • Tumble and Fall (Pushing the senses)
  • Feeling a Moment (Pushing the senses)
  • Pushing the Senses (Pushing the senses)
  • Shatter/Tender (Pushing, the senses)
  • Lost and Found (Feeder, the singles)
  • Save us (Feeder, the singles)