Fear Factory kaarten

Het laatste nieuws over Fear Factory kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Fear Factory beschikbaar.

Bekijk de volledige Fear Factory historie.

artiest informatie

Fear Factory

Fear Factory is een Amerikaanse industrial metal/death metal band, opgericht in 1989 in Los Angeles door Raymond Herrera en toenmalig Brujeria gitarist Dino Cazares. Later zijn zanger Burton C. Bell en bassist Christian Olde Wolbers bij de band gekomen. In 2002 ging de band uit elkaar, om later weer bij elkaar te komen zonder gitarist Dino Cazares. Zijn plaats werd ingenomen door voormalig bassist Christian Olde Wolbers. Strapping Young Lad bassist Byron Stroud nam de plaats van Christian Olde Wolbers in.

Ex-gitarist Dino Cazares is op dit moment bezig met zijn band Asesino en een nieuw project wat nog geen naam heeft.

Bandleden

Huidige bezetting

  • Burton C. Bell - zang
  • Christian Olde Wolbers - gitaar
  • Byron Stroud - basgitaar
  • Raymond Herrera - drums

Voormalige bandleden

  • Dino Cazares - gitaar

Discografie

  • Soul Of A New Machine (1992)
  • Demanufacture (1995)
  • Obsolete (1998)
  • Digimortal (2001)
  • Archetype (2004)
  • Transgression (2005)