Kalender

 <<  < nov. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
17
181920212223
242526272829

Vandaag jarig

Jeff Buckley (1966)
Maud Mulder (1981)
Roue Verveer (1972)
Sharon Kips (1983)


Fastball kaarten

Het laatste nieuws over Fastball kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Fastball beschikbaar.

artiest informatie

Fastball

Fastball is een Amerikaanse pop-rockgroep uit Austin, Texas. De band (opgericht in de jaren '90 van de 20e eeuw) heette oorspronkelijke "Magneto U.S.A", maar veranderde van naam toen een contract werd gesloten met Hollywood Records.

Fastball bestaat uit Miles Zuniga (gitaar en zang), Tony Scalzo (basgitaar en zang) en Joey Shuffield (drums).

Fastball raakte bekend door hun eendagsvlieg The Way uit 1998. Andere singles scoorden nog wel airplay, maar werden geen hit.

Discografie

  • 1996 Make Your Mama Proud
  • 1998 All the Pain Money Can Buy
  • 2000 Harsh Light of Day
  • 2002 Painting The Corners: The Best of Fastball
  • 2003 Live From Jupiter Records
  • 2004 Keep Your Wig On