Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
1920212223
24
25
262728293031

Vandaag jarig

Beth Hart (1972)
Busy Signal (1979)
Jett Rebel (1991)
Jools Holland (1958)
Neil Diamond (1941)
Warren Zevon (1947)


Fabulous kaarten

Het laatste nieuws over Fabulous kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Fabulous beschikbaar.

Bekijk de volledige Fabulous historie.

artiest informatie

Fabulous

Fabulous is het resultaat van een opvallende samenwerking tussen uiteenlopende partijen uit de dance-evenementenbranche, te weten de dance-promotor “Extrema”, collega-organisatie “Art of Dance” en ook de Amsterdamse club “Panama” support de samenwerking met haar kennis en netwerk.

Als een van de grootste binnenfestivals van Nederland zal Fabulous een capaciteit omvatten van 15.000 bezoekers en plaatsvinden in de vernieuwde Brabanthallen te ’s Hertogenbosch.

Extrema is de organisator van succesvolle concepten zoals 'Extrema Outdoor’ en jongstleden nog de 3e editie van het ‘Solar Weekend’ festival. Tevens staat ‘Extrema NYE’ als eerstvolgend eigen evenement op het programma. Extrema Outdoor was afgelopen juli voor het 5e jaar op rij uitverkocht met 30.000 bezoekers. Extrema’s tweede zomerfestival van het jaar is Solar Weekend en staat na 3 afleveringen garant voor een ongedwongen en intieme sfeer met veel ruimte voor creativiteit en expressie verzorgd door verschillende kunstenaarscollectieven en de bezoeker zelf.

Art of Dance is een organisatie met diverse brede concepten van dance tot popconcerten. Tevens is het ondeugendste festival van Nederland ‘Pleasure Island’ van de hand van Art of Dance. Pleasure Island vind plaats binnen de stadsgrenzen van Amsterdam waar sfeer, decoratie, show en entertainment centraal staan. Een andere succesverhaal is het ‘Free Festival’ in Almere. Dit festival is het grootste gratis dancefestival van Nederland met 15.000 bezoekers en een line-up bestaande uit Nederlandse top-dj’s.

Alle partijen hebben een eigenwijs karakter en een sterke onderlinge chemie. Deze chemie zal met Fabulous uitmonden in een eigentijds concept waarin totaalbeleving van dance en lifestyle centraal staan.

Fabulous is een high quality productie waar elke bezoeker VIP is. Service staat voorop in een stijlvolle decoratieve omgeving met zowel een brede muzikale programmering als een royaal entertainmentaanbod met een knipoog. Er zullen 5 area’s zijn die qua muziekstijlen zeer uiteenlopend zullen zijn. Van funky house naar techno, live-acts uit bijvoorbeeld de electro- of hiphophoek, afgemaakt met progressive en techhouse en trancy house.

De organiserende partijen hebben inmiddels laten weten zeer verheugd te zijn met de samenwerking en de mogelijkheden die Brabanthallen biedt voor Fabulous. Binnenkort zullen de eerste grote namen bekend worden gemaakt.