Onder kostprijs

Kalender

 <<  < aug. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123
45678910
11121314151617
181920
21
2223
262728293031

Vandaag jarig

Alizée (1984)
Char (1951)
Collie buddz (1981)
Glenn Hughes (1951)
James Burton (1939)
Joe Strummer (1952)
Kelis (1979)
Kenny Rogers (1938)
Serj Tankian (1967)
Tess Gaerthé (1991)


Down The Rabbit Hole kaarten

Het laatste nieuws over Down The Rabbit Hole kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Down The Rabbit Hole beschikbaar.

Bekijk de volledige Down The Rabbit Hole historie.

artiest informatie

-

Down The Rabbit Hole 2017


Down The Rabbit Hole werd in 2014 in het leven geroepen als kleine broertje van Lowlands en viert in 2017 alweer haar vierde verjaardag.

In deze korte tijd heeft de organisatie meerdere malen bewezen dat het prima mee kan draaien met de al bestaande festivalgiganten. Zo gingen in 2016 in mum van tijd alle Rapid Rabbit-tickets over de toonbank en verkocht het festival, vlak voor de aftrap, volledig uit. Met namen als The National, PJ Harvey, Suede, Anohni en de beste festival act van 2016 - De Staat - werd er weer een grandioze editie neergezet. Niet alleen het (rand)programma was ijzersterk, maar vooral de aankleding viel erg in de smaak. Na twee keer eerder in de run te zijn geweest voor de categorie 'mooiste aankleding' ging Down The Rabbit Hole er in 2016 toch eindelijk met de titel vandoor. De beleving die een werkelijk Wonderland is schoof zo de titel 'mooiste festival van Europa' in het laatje.

Het weekend waarin het schouwspel op De Groene Heuvels, bij Nijmegen, losbarst is een druk weekend. Festivals als Glastonbury, Roskilde, Tinderbox en Hurricane zijn dan ook aan de beurt. Namen voor deze festivals in de gaten houden is dus erg belangrijk voor het strepen omtrent de Down The Rabbit Hole line-up. Hetgeen waar het festival zich voornamelijk op zal onderscheiden is de beleving, gepaard met het ruimtelijke gevoel en speelse karakter. Zo zijn er op het festivalterrein nergens afscheidingen te zien en waan je jezelf een weg door zeeën van nieuwsgierigheid. Een bijdrage hierin was de introductie van de chique tent 'La Salón' afgelopen editie. De spiegeltent is volledig uitgerust met niets minder dan... Een cocktailbar natuurlijk!

Naast alle gezelligheid was het festival afgelopen editie uitgerust met een flinke lading regen. Als gevolg ging de camping een dag later open en was het nodig het parkeerterrein te verplaatsen. Dit resulteerde echter enkel in nog meer gedans en gefeest. Op de automobilisten na was er niemand die hier een verdrietig konijntje van werd. Een tip dus voor wanneer het weer tegenzit komende editie: openbaar vervoer!

Down The Rabbit Hole Programma 2017

- Anderson. Paak
- Bazart
- Bear's Den
- Benjamin Clementine
- Bonobo
- Cabbage
- Cage The Elephant
- Daphni
- Father John Misty
- Holly Macve
- H09909
- Joep Beving
- Julia Jacklin
- Klangstof
- Maggie Rogers
- Massive Attack
- Moderat
- Moss
- Mr. Scruff
- Nao

- Nathan Fake
- Nicolas Jaar
- Oscar And The Wolf
- Pink Oculus
- Rag 'N' Bone Man
- Roosevelt
- Slaves
- SOHN
- Spinvis
- Spoon
- Tash Sultana
- Temples
- The Lemon Twigs
- Trentemøller
- Xavier Rudd
- Wand
- Warhaus
- Warpaint
- Weval