Kalender

 <<  < feb. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
29

Vandaag jarig

Khaled (1960)
Saul Williams (1972)


Bart Claessen kaarten

Het laatste nieuws over Bart Claessen kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Bart Claessen beschikbaar.

artiest informatie

Barthezz

Barthezz (echte naam Bart Claessen, 22 januari 1980 te Asten) is een Nederlandse producer en DJ.

Biografie

In 1998 begon Bart Claessen demo's te maken in zijn slaapkamerstudio, die hij The Groove Studio noemde. In 2000 doet hij mee aan een Vengaboys-remix-wedstrijd. Hij wint de wedstrijd met een remix van het nummer Cheekah Bow Bow (That Computer Song), die uiteindelijk als bonustrack op een single van de Vengaboys verscheen. Ondertussen werd Claessens demo van het trancenummer On The Move bekend en werd het gedraaid door internationaal bekende dj's.

Barthezz tekent vervolgens bij het platenlabel Purple Eye en in 2001 komt zijn single On The Move uit. Het nummer bereikt de nummer 1 in diverse hitlijsten, wordt gebruikt als begintune voor het SBS 6-programma Door 't Lint en wordt uiteindelijk ook een internationaal succes. In 2002 wordt Barthezz genomineerd voor twee TMF Awards en zijn nieuwe single Rock 'n' Roll komt uit.

Barthezz treedt op over de hele wereld.

Discografie

Singles

  1. Infected (2001)
  2. On The Move (2001)
  3. Rock 'n' Roll (2002, uitgebracht onder de naam StereoShaker vanwege een onenigheid met zijn label)
  4. Persona Non Grata (2004, uitgebracht onder zijn echte naam Bart Claessen)
  5. Playmo (2005, uitgebracht onder zijn echte naam Bart Claessen)
  6. When Morning Comes (2006, uitgebracht onder zijn echte naam Bart Claessen)