Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
262728293031

Vandaag jarig

Andre Hazes jr. (1994)
Billy Ocean (1950)
Cat Power (1972)
Michel Telo (1981)
Misja Helsloot (1973)
Plácido Domingo (1941)
Tweet (1971)


Autopsy kaarten

Het laatste nieuws over Autopsy kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Autopsy beschikbaar.

artiest informatie

Autopsy

Autopsy was een Amerikaanse deathmetalband.

Artiesten

  • Chris Reifert - vocalist, drummer
  • Eric Cutler - gitarist
  • Danny Coralles - gitarist
  • Steve Cutler - bassist

Vroegere leden

  • Ken Sorvari - bassist
  • Steve DiGiorgio - bassist
  • Josh Barohn - bassist
  • Freeway Migliore - bassist

Discografie

  • 1990 - Severed Survival (Peaceville Records)
  • 1991 - Retribution For The Dead (EP, Peaceville Records)
  • 1991 - Mental Funeral (Peaceville Records)
  • 1991 - Fiend For Blood (EP, Peaceville Records)
  • 1992 - Acts Of The Unspeakable (Peaceville Records)
  • 1995 - Shit Fun (Peaceville Records)
  • 2001 - Torn From The Grave (compilatie-cd, Peaceville Records)
  • 2003 - Dead As Fuck (Live, Necroharmonic)