Onder kostprijs


Kalender

 <<  < dec. 2018 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112
13
171819
2425

Vandaag jarig

Amy Lee (1981)
Jamie Foxx (1967)
John Denver (1943)
Taylor Swift (1989)


Autopsy kaarten

Het laatste nieuws over Autopsy kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Autopsy beschikbaar.

artiest informatie

Autopsy

Autopsy was een Amerikaanse deathmetalband.

Artiesten

  • Chris Reifert - vocalist, drummer
  • Eric Cutler - gitarist
  • Danny Coralles - gitarist
  • Steve Cutler - bassist

Vroegere leden

  • Ken Sorvari - bassist
  • Steve DiGiorgio - bassist
  • Josh Barohn - bassist
  • Freeway Migliore - bassist

Discografie

  • 1990 - Severed Survival (Peaceville Records)
  • 1991 - Retribution For The Dead (EP, Peaceville Records)
  • 1991 - Mental Funeral (Peaceville Records)
  • 1991 - Fiend For Blood (EP, Peaceville Records)
  • 1992 - Acts Of The Unspeakable (Peaceville Records)
  • 1995 - Shit Fun (Peaceville Records)
  • 2001 - Torn From The Grave (compilatie-cd, Peaceville Records)
  • 2003 - Dead As Fuck (Live, Necroharmonic)