Kalender

 <<  < okt. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12345
6789101112
131415161718
202122232425
2728293031

Vandaag jarig

Amsterdam Music Festival (2013)
Pras Michel (1972)


Autopsy kaarten

Het laatste nieuws over Autopsy kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Autopsy beschikbaar.

artiest informatie

Autopsy

Autopsy was een Amerikaanse deathmetalband.

Artiesten

  • Chris Reifert - vocalist, drummer
  • Eric Cutler - gitarist
  • Danny Coralles - gitarist
  • Steve Cutler - bassist

Vroegere leden

  • Ken Sorvari - bassist
  • Steve DiGiorgio - bassist
  • Josh Barohn - bassist
  • Freeway Migliore - bassist

Discografie

  • 1990 - Severed Survival (Peaceville Records)
  • 1991 - Retribution For The Dead (EP, Peaceville Records)
  • 1991 - Mental Funeral (Peaceville Records)
  • 1991 - Fiend For Blood (EP, Peaceville Records)
  • 1992 - Acts Of The Unspeakable (Peaceville Records)
  • 1995 - Shit Fun (Peaceville Records)
  • 2001 - Torn From The Grave (compilatie-cd, Peaceville Records)
  • 2003 - Dead As Fuck (Live, Necroharmonic)