Onder kostprijs


Autechre kaarten

Het laatste nieuws over Autechre kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Autechre beschikbaar.

artiest informatie

Autechre

Autechre is de benaming voor het elektronikaduo uit Engeland, gevormd door Sean Booth en Rob Brown in 1987. Autechre is vooral bekend door de soundscape-nummers uit de jaren 90 en later door songs met complexe ritmes (percussie) met bijbehorende vidoclips (Second Bad Vilbel en Gantz Graf).

Binnen het IDM (Intelligent Dance Music)-genre heeft Autechre een eigen sound gecreëerd. De nummers behoeven gewenning, maar de groep heeft na vele jaren, ook in Nederland en België, een grote schare fans verzameld.

Discografie

Albums

  • Incunabula -1994
  • Amber -1994
  • Tri repetae++ -1996 (Hier zijn meerdere versies van verschenen).
  • Chiastic Slide -1997
  • lp 5 -1998
  • Confield -2001
  • Draft 7.30 -2003
  • Untilted -2005

ep's en singles

  • Anti EP -1994
  • Basscad EP -1994 (Basscadetmxs)
  • Anvil vapre -1995
  • Garbage -1995
  • Envane -1997
  • Cichlisuite -1997
  • EP7 -1999
  • Peel Session -1999
  • Peel Session 2 -2000
  • Gantz Graf -2002