Onder kostprijs


Kalender

 <<  < feb. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
171819202122
2425262728

Vandaag jarig

David Sylvian (1958)
Johan Gielen (1968)
Johnny Winter (1944)
Sugar Lee Hooper (1948)


Artension kaarten

Het laatste nieuws over Artension kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Artension beschikbaar.

artiest informatie

Artension

Artension is een Amerikaanse progressivemetalband.

Artiesten

  • Steve DiGiorgio - basgitaar
  • Mike Terrana - drums
  • John West - zang
  • Roger Staffelbach - gitaar
  • Vitalij Kuprij - toetsen

Vroegere leden

  • Kevin Chown - basgitaar
  • John Onder - basgitaar
  • Shane Gaalaas - drums

Discografie

  • 1996 - Into The Eye Of The Storm (Shrapnel Records)
  • 1997 - Phoenix Rising (Shrapnel Records)
  • 1999 - Forces Of Nature (Shrapnel Records)
  • 2000 - Machine (Shrapnel Records)
  • 2001 - Sacred Pathways (Frontiers Records)
  • 2002 - New Discovery (Frontiers Records)
  • 2004 - Future World (Marquee Avalon)