Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jun. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425
26

Vandaag jarig

Alexander Marcus (1972)
Ariana Grande (1993)
Chris Isaak (1956)
Gilberto Gil (1942)
Jannes (1973)
Ruben Block (1971)


Artension kaarten

Het laatste nieuws over Artension kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Artension beschikbaar.

artiest informatie

Artension

Artension is een Amerikaanse progressivemetalband.

Artiesten

  • Steve DiGiorgio - basgitaar
  • Mike Terrana - drums
  • John West - zang
  • Roger Staffelbach - gitaar
  • Vitalij Kuprij - toetsen

Vroegere leden

  • Kevin Chown - basgitaar
  • John Onder - basgitaar
  • Shane Gaalaas - drums

Discografie

  • 1996 - Into The Eye Of The Storm (Shrapnel Records)
  • 1997 - Phoenix Rising (Shrapnel Records)
  • 1999 - Forces Of Nature (Shrapnel Records)
  • 2000 - Machine (Shrapnel Records)
  • 2001 - Sacred Pathways (Frontiers Records)
  • 2002 - New Discovery (Frontiers Records)
  • 2004 - Future World (Marquee Avalon)