Onder kostprijs


Armored Saint kaarten

Het laatste nieuws over Armored Saint kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Armored Saint beschikbaar.

artiest informatie

Armored Saint

Armored Saint is een Amerikaanse heavymetalband.

Artiesten

  • John Bush - vocalist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Jeff Duncan - gitarist
  • Phil Sandoval - gitarist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Joey Vera - bassist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Gonzo Sandoval - drummer (1982 - 1993 en sinds 1998)

Vroegere leden

  • David Pritchard - gitarist (sinds 1982 en overleden in 1990)

Discografie

  • 1983 - Armored Saint (EP, Metal Blade)
  • 1984 - March of the Saint (Chrysalis)
  • 1985 - Delirious Nomad (Chrysalis)
  • 1987 - Raising Fear (Chrysalis)
  • 1988 - Saints Will Conquer (Metal Blade)
  • 1989 - Saint Will Conquer (Live, Metal Blade)
  • 1991 - Symbol of Salvation (Metal Blade)
  • 2000 - Revelation (Metal Blade)
  • 2001 - Nod to the Old School (Metal Blade)