Kalender

 <<  < dec. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123456
891011121314
151617181920
22232425262728
293031

Vandaag jarig

Benjamin Clementine (1988)
Damien Rice (1973)
Gem Archer (1966)
Henk Temming (1951)
Joni Mitchell (1943)
Tom Waits (1949)


Armored Saint kaarten

Het laatste nieuws over Armored Saint kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Armored Saint beschikbaar.

artiest informatie

Armored Saint

Armored Saint is een Amerikaanse heavymetalband.

Artiesten

  • John Bush - vocalist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Jeff Duncan - gitarist
  • Phil Sandoval - gitarist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Joey Vera - bassist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Gonzo Sandoval - drummer (1982 - 1993 en sinds 1998)

Vroegere leden

  • David Pritchard - gitarist (sinds 1982 en overleden in 1990)

Discografie

  • 1983 - Armored Saint (EP, Metal Blade)
  • 1984 - March of the Saint (Chrysalis)
  • 1985 - Delirious Nomad (Chrysalis)
  • 1987 - Raising Fear (Chrysalis)
  • 1988 - Saints Will Conquer (Metal Blade)
  • 1989 - Saint Will Conquer (Live, Metal Blade)
  • 1991 - Symbol of Salvation (Metal Blade)
  • 2000 - Revelation (Metal Blade)
  • 2001 - Nod to the Old School (Metal Blade)