Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jun. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23
24
2526

Vandaag jarig

Colin Blunstone (1945)
DJ Tonka (1973)
Sissel Kyrkjebų (1969)
Solange (1968)
Stevie Ann (1986)


Armored Saint kaarten

Het laatste nieuws over Armored Saint kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Armored Saint beschikbaar.

artiest informatie

Armored Saint

Armored Saint is een Amerikaanse heavymetalband.

Artiesten

  • John Bush - vocalist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Jeff Duncan - gitarist
  • Phil Sandoval - gitarist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Joey Vera - bassist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Gonzo Sandoval - drummer (1982 - 1993 en sinds 1998)

Vroegere leden

  • David Pritchard - gitarist (sinds 1982 en overleden in 1990)

Discografie

  • 1983 - Armored Saint (EP, Metal Blade)
  • 1984 - March of the Saint (Chrysalis)
  • 1985 - Delirious Nomad (Chrysalis)
  • 1987 - Raising Fear (Chrysalis)
  • 1988 - Saints Will Conquer (Metal Blade)
  • 1989 - Saint Will Conquer (Live, Metal Blade)
  • 1991 - Symbol of Salvation (Metal Blade)
  • 2000 - Revelation (Metal Blade)
  • 2001 - Nod to the Old School (Metal Blade)