Onder kostprijs


Kalender

 <<  < feb. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
171819202122
2425262728

Vandaag jarig

David Sylvian (1958)
Johan Gielen (1968)
Johnny Winter (1944)
Sugar Lee Hooper (1948)


Armored Saint kaarten

Het laatste nieuws over Armored Saint kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Armored Saint beschikbaar.

artiest informatie

Armored Saint

Armored Saint is een Amerikaanse heavymetalband.

Artiesten

  • John Bush - vocalist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Jeff Duncan - gitarist
  • Phil Sandoval - gitarist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Joey Vera - bassist (1982 - 1993 en sinds 1998)
  • Gonzo Sandoval - drummer (1982 - 1993 en sinds 1998)

Vroegere leden

  • David Pritchard - gitarist (sinds 1982 en overleden in 1990)

Discografie

  • 1983 - Armored Saint (EP, Metal Blade)
  • 1984 - March of the Saint (Chrysalis)
  • 1985 - Delirious Nomad (Chrysalis)
  • 1987 - Raising Fear (Chrysalis)
  • 1988 - Saints Will Conquer (Metal Blade)
  • 1989 - Saint Will Conquer (Live, Metal Blade)
  • 1991 - Symbol of Salvation (Metal Blade)
  • 2000 - Revelation (Metal Blade)
  • 2001 - Nod to the Old School (Metal Blade)