Aanbiedingen

Onder kostprijs


Kalender

 <<  < dec. 2018 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
1617
18
19
2425

Vandaag jarig

Axwell (1977)
Christina Aguilera (1980)
DMX (1970)
Uli Jon Roth (1954)


Angerfist kaarten

Het laatste nieuws over Angerfist kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Angerfist beschikbaar.

Bekijk de volledige Angerfist historie.

artiest informatie

Angerfist

Danny Masseling (geboren op 20 juni 1981 te Almere en beter bekend als Angerfist) is een Nederlands hardcoreproducer en -diskjockey.

Danny was al vanaf zijn 16e bezig met het maken van Hardcore/house. Hij was elke dag druk bezig met het maken van plaatjes. Masseling begon zijn carrière in 2001, nadat hij een demo naar DJ Buzz Fuzz, directeur van BZRK Records verstuurde. Buzz vond de tape goed en contracteerde Danny, die hierna zijn eerste EP onder de naam Menace II Society en Angerfist uitbracht. Masseling wist al snel enig respect af te dwingen in de nustyle gabberscene vanwege de agressieve muziek die hij maakte. Zijn stijl kenmerkt zich door harde bassdrums en felle doordreunende slagen die zelfs binnen de hardcore extreem zijn: duister doch toegankelijk. Hij heeft al enkele hardcore hits op zijn naam staan, waaronder: Criminally Insane, Raise Your Fist en The World Will Shiver. De dj gaat ook mee met de steeds wildere hardcore scene: zijn tracks worden door de jaren heen steeds sneller en nog harder. Tracks als Stainless Steel, The Fast Lane en Vato zijn zo al een stuk harder dan de eerdere nummers Fuck Off en Maniac Killa. Angerfist is zo ook steeds bekender geworden en ook de vraag naar zijn muziek groeit. Mede hierdoor mocht hij The Anthem (het themalied) maken voor Masters of Hardcore. Met het nummer "The World will Shiver" had hij vrij veel impact in de Hardcore-scene.

Tijdens de live-acts van Angerfist zijn vaak videobeelden te zien. Hij treed ook vaak met zijn vrienden op. Angerfist treedt, net als Goalie Jason, regelmatig op met ijshockeymaskers. Deze witte maskers zijn afgeleid van de horrorfilm Friday the 13th, waarin moordenaar Jason Voorhees een ijsmasker droeg.
De samples uit de liedjes van Angerfist komen o.a. uit stukjes rap van Eminem maar ook van kleine stukjes van mangafilm (anime). Het nummer Take U Back is een voorbeeld hiervan: Angerfist haalde het zinnetje "we take u back" uit een al 20 jaar oude anime film.

Ook produceert hij onder andere nog onder de aliassen: Kid Morbid, Bloodcage en Denekamps Gespuis.

Discografie

JaarSingle
2001Outblast - Time To Make A Stand (Angerfist RMX)
2001My Style From The Darkside
2001Within The Darkness
2001Cannibal
2001The Number
2001Killerfist
2002Fuck Off
2002Kid Morbid - No Escape From My Wrath
2002It Never Stops
2002Menace II Society - Chronic Disorder
2002Menace II Society - Fear Of Others
2002Menace II Society - Son of a bitch
2002Criminally Insane (met een sample uit Rammsteins Sonne)
2003B.A.M.M (Bonified Alkoholik Musik Making Muthafucka)
2003Maniac Killa
2003Audio Waste
2004Raise Your Fist
2004Break Society Down
2004Too Weird To Die
2004Ultra Rebel
2004Shattered Hope
2004Krazy
2004Menace II Society - Alkoholik
2005Take U Back
2005Penis Enlarger Vs. Akira
2005Life
2005The World Will Shiver (Masters of Hardcore anthem 2005)
2005Stainless Steel
2005Chop Chop
2005Yes
2005The Fast Lane
2005Dance With The Wolves
2005My Critic Fetish
2005With The Fresh Style
2006De EP Towards isolation.
2006Pissin Razorbladez
2006Sting Like A Scorpion
2006Dominator (versus Outblast)
2007Broken chain (versus crucifier)
2007Twisting my mind
2007Silent Notes (versus Predator)