Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jun. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23
24
2526

Vandaag jarig

Colin Blunstone (1945)
DJ Tonka (1973)
Sissel Kyrkjebų (1969)
Solange (1968)
Stevie Ann (1986)


Angel Witch kaarten

Het laatste nieuws over Angel Witch kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Angel Witch beschikbaar.

artiest informatie

Angel Witch

Angel Witch is een Britse metalband.

Artiesten

  • Kevin Heybourne - gitarist, vocalist
  • Jon Torres - gitarist, bassist
  • Lee Altus - gitarist
  • Darren Minter - drummer

Vroegere leden

  • David Tattum - vocalist
  • Grant Denison - slaggitarist
  • Keith Herzberg - gitarist
  • Mick Taylor - gitarist, toetsenist
  • Kevin Riddles - bassist
  • Pete Gordelier - bassist
  • Jerry Cunningham - bassist
  • Ritchie Wicks - bassist, vocalist
  • Dave Hogg - drummer
  • Dave Dufort - drummer
  • Spencer Hollman - drummer
  • Ricky Bruce - drummer
  • Tom Hunting - drummer, achtergrondstem
  • Scott Higham - drummer

Discografie

  • 1980 - Angel Witch
  • 1981 - Loser (EP)
  • 1985 - Screamin' And Bleedin'
  • 1986 - Frontal Assault
  • 1990 - Live
  • 1996 - '82 Revisited
  • 2000 - Resurrection
  • 2000 - 2000: Live At The LA2