Onder kostprijs


Kalender

 <<  < feb. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
1718192021
2425262728

Vandaag jarig

Hans Klok (1969)
James Blunt (1974)
Lenny Kuhr (1950)
Samm Henshaw (1994)


Angel Witch kaarten

Het laatste nieuws over Angel Witch kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Angel Witch beschikbaar.

artiest informatie

Angel Witch

Angel Witch is een Britse metalband.

Artiesten

  • Kevin Heybourne - gitarist, vocalist
  • Jon Torres - gitarist, bassist
  • Lee Altus - gitarist
  • Darren Minter - drummer

Vroegere leden

  • David Tattum - vocalist
  • Grant Denison - slaggitarist
  • Keith Herzberg - gitarist
  • Mick Taylor - gitarist, toetsenist
  • Kevin Riddles - bassist
  • Pete Gordelier - bassist
  • Jerry Cunningham - bassist
  • Ritchie Wicks - bassist, vocalist
  • Dave Hogg - drummer
  • Dave Dufort - drummer
  • Spencer Hollman - drummer
  • Ricky Bruce - drummer
  • Tom Hunting - drummer, achtergrondstem
  • Scott Higham - drummer

Discografie

  • 1980 - Angel Witch
  • 1981 - Loser (EP)
  • 1985 - Screamin' And Bleedin'
  • 1986 - Frontal Assault
  • 1990 - Live
  • 1996 - '82 Revisited
  • 2000 - Resurrection
  • 2000 - 2000: Live At The LA2