Onder kostprijs


Angel Witch kaarten

Het laatste nieuws over Angel Witch kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Angel Witch beschikbaar.

artiest informatie

Angel Witch

Angel Witch is een Britse metalband.

Artiesten

  • Kevin Heybourne - gitarist, vocalist
  • Jon Torres - gitarist, bassist
  • Lee Altus - gitarist
  • Darren Minter - drummer

Vroegere leden

  • David Tattum - vocalist
  • Grant Denison - slaggitarist
  • Keith Herzberg - gitarist
  • Mick Taylor - gitarist, toetsenist
  • Kevin Riddles - bassist
  • Pete Gordelier - bassist
  • Jerry Cunningham - bassist
  • Ritchie Wicks - bassist, vocalist
  • Dave Hogg - drummer
  • Dave Dufort - drummer
  • Spencer Hollman - drummer
  • Ricky Bruce - drummer
  • Tom Hunting - drummer, achtergrondstem
  • Scott Higham - drummer

Discografie

  • 1980 - Angel Witch
  • 1981 - Loser (EP)
  • 1985 - Screamin' And Bleedin'
  • 1986 - Frontal Assault
  • 1990 - Live
  • 1996 - '82 Revisited
  • 2000 - Resurrection
  • 2000 - 2000: Live At The LA2