Kalender

 <<  < dec. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123456
891011121314
151617181920
22232425262728
293031

Vandaag jarig

Benjamin Clementine (1988)
Damien Rice (1973)
Gem Archer (1966)
Henk Temming (1951)
Joni Mitchell (1943)
Tom Waits (1949)


Anathema kaarten

Het laatste nieuws over Anathema kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Anathema beschikbaar.

Bekijk de volledige Anathema historie.

artiest informatie

Anathema

Anathema is een Engelse band uit Liverpool die tezamen met Paradise Lost en My Dying Bride het doommetalgenre ontwikkelden.

Biografie

Artiesten

  • Daniel Cavanagh - hoofdgitarist
  • Vincent Cavanagh - vocalist en gitarist
  • Jamie Cavanagh - bassist
  • Les Smith - toetsenist
  • John Douglas - drummer

Vorige leden

  • Darren White - vocalist
  • Duncan Patterson - bassist
  • Shaun Steels - drummer
  • Martin Powell - toetsenist
  • Dave Pybus - bassist

Discografie

  • 1992 - The Crestfallen (EP)
  • 1993 - Serenades
  • 1995 - Pentecost III
  • 1995 - The Silent Enigma
  • 1996 - Eternity
  • 1998 - Alternative 4
  • 1999 - Judgement
  • 2001 - Resonance
  • 2001 - A Fine Day To Exit
  • 2003 - A Natural Disaster