Kalender

 <<  < jun. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1
2
3456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Vandaag jarig

-


Amsterdam United kaarten

Het laatste nieuws over Amsterdam United kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Amsterdam United beschikbaar.

Bekijk de volledige Amsterdam United historie.

artiest informatie

Amsterdam United

Monumental Productions organiseert voor het eerst sinds 10 jaar (!) weer een Oud & Nieuw feest in de Gashouder. Amsterdam United wordt mede gevormd door de muzikale & visuele input van toonaangevende Amsterdamse organisaties als Ratio!, Voltt, Remote Area, Blabla, WhiteNoise en Treshold.

Spectaculair 00.00 moment
Net als in het verleden zullen we om klokslag 00.00 uur met z'n allen het nieuwe jaar op een spectaculaire manier inluiden. Tere zieltjes kunnen beter alvast hun oordopen indoen en een blinddoek omdoen want de indoorvuurwerkshow zal erg heftig aankomen! Bart Skils & Anton Pieete zullen openen met een speciale remix van een ultieme klassieker om het kippenvel tot op je enkels door te trekken en je nekharen zullen tot over je schedel heen rechtovereindstaan ;o). De deuren gaan ook al open om 21.00, dus kom op tijd want iedereen moet natuurlijk grondig gefouilleerd worden en vuurwerk meenemen is natuurlijk ten strengste verboden. Onthoud ook dat het openbaar vervoer al vroeg in de avond stopt Dus vertrek op tijd!

Muzikaal en visuele input
De spits wordt om 21.00 afgebeten met de sexy tunes van Ratio! met de house-iconen van Amsterdam :Melon & San Proper, daarop volgt de live set van Amsterdam Assholes (Sandrien & Wouter Hisschemoller). De eer om het jaar van 2010 muzikaal te openen hebben Anton Pieete & Bart Skils en zij laten het geluid van Voltt knallen door "de gas". Dylan Hermelijn aka 2000andOne en Daniel Sanchez vertegenwoordigen het toonaangevend label Remote Area en organisatie Blabla. De in Amsterdam wonende Engelsman Dave Clarke zal om 04 uur het tempo opvoeren. Dave heeft zijn eigen radioshow genaamd White Noise op 3FM en weet als geen ander hoe een feest te vieren in de Gashouder. Ritzi Lee en Carlos Rios van Treshold agency zullen het nye-feest in Amsterdam waardig af sluiten met een unieke b2bset!

Alle dj's worden visueel bij gestaan door hun eigen vj op enorme LED en videoschermen. De lasershow maakt het plaatje compleet.