Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jun. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819
20
2122
23242526

Vandaag jarig

Angerfist (1981)
Brian Wilson (1942)
Lionel Richie (1949)
Thunderdome (1992)


Amen kaarten

Het laatste nieuws over Amen kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Amen beschikbaar.

artiest informatie

Amen

Amen is een Amerikaanse punkband.

Artiesten

  • Casey Chaos - vocalist
  • John King - gitarist
  • Jinx - gitarist
  • Larkin - drummer
  • Nathan- bassist

Vorige Artiesten

  • John Tumor - bassist
  • Sonny Mayo - gitarist
  • Paul Fig - gitarist
  • Joe Letz - drummer

Discografie

Albums

  • 1995 - Slave (Drag-U-La Records)
  • 1999 - Amen (Roadrunner Records)
  • 2001 - We Have Come For Your Parents (Virgin Records)
  • 2003 - Join, Or Die (Refuse Music)
  • 2004 - Death Before Musick (EatUrMusic/Columbia)
  • 2005 - Pisstory, A Catalouge of Accidents/A Lifetime of Mistakes (Refuse Music)

Singles

  • 1999 - Coma America (Roadrunner Records)
  • 2001 - The Price Of Reality (Virgin Records)
  • 2001 - Too Hard To Be Free (Virgin Records)
  • 2001 - The Waiting 18 (Virgin Records)
  • 2004 - California's Bleeding (EatUrMusic/Columbia)