Onder kostprijs


Kalender

 <<  < apr. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123456
78910111213
14151617181920
21
22
242526
282930

Vandaag jarig

Arthur Baker (1955)
Isao Tomita (1932)
Kathleen Ferrier (1912)
Machine Gun Kelly (1990)
Paul Carrack (1951)
Peter Frampton (1950)


Amen kaarten

Het laatste nieuws over Amen kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Amen beschikbaar.

artiest informatie

Amen

Amen is een Amerikaanse punkband.

Artiesten

  • Casey Chaos - vocalist
  • John King - gitarist
  • Jinx - gitarist
  • Larkin - drummer
  • Nathan- bassist

Vorige Artiesten

  • John Tumor - bassist
  • Sonny Mayo - gitarist
  • Paul Fig - gitarist
  • Joe Letz - drummer

Discografie

Albums

  • 1995 - Slave (Drag-U-La Records)
  • 1999 - Amen (Roadrunner Records)
  • 2001 - We Have Come For Your Parents (Virgin Records)
  • 2003 - Join, Or Die (Refuse Music)
  • 2004 - Death Before Musick (EatUrMusic/Columbia)
  • 2005 - Pisstory, A Catalouge of Accidents/A Lifetime of Mistakes (Refuse Music)

Singles

  • 1999 - Coma America (Roadrunner Records)
  • 2001 - The Price Of Reality (Virgin Records)
  • 2001 - Too Hard To Be Free (Virgin Records)
  • 2001 - The Waiting 18 (Virgin Records)
  • 2004 - California's Bleeding (EatUrMusic/Columbia)