Aanbiedingen

Onder kostprijs


Kalender

 <<  < dec. 2018 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
1617
18
19
2425

Vandaag jarig

Axwell (1977)
Christina Aguilera (1980)
DMX (1970)
Uli Jon Roth (1954)


Alabama Thunderpussy kaarten

Het laatste nieuws over Alabama Thunderpussy kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Alabama Thunderpussy beschikbaar.

artiest informatie

Alabama Thunderpussy

Alabama Thunderpussy is een Amerikaanse metalband.

Artiesten

  • Kyle Thomas - vocalist
  • Erik Larson - gitarist
  • Ryan Lake - gitarist
  • John Peters - bassist
  • Bryan Cox - drummer

Discografie

  • 1998 - Rise Again
  • 1999 - River City Revival
  • 2000 - Alabama Thunderpussy/Halfway to Gone (EP)
  • 2000 - Orange Goblin/Alabama Thunderpussy (EP)
  • 2000 - Constellation
  • 2002 - Staring at the Divine
  • 2004 - Fulton Hill
  • 2007 - Open Fire