Kalender

 <<  < dec. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
123456
891011121314
151617181920
22232425262728
293031

Vandaag jarig

Benjamin Clementine (1988)
Damien Rice (1973)
Gem Archer (1966)
Henk Temming (1951)
Joni Mitchell (1943)
Tom Waits (1949)


Ajda Pekkan kaarten

Het laatste nieuws over Ajda Pekkan kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Ajda Pekkan beschikbaar.

Bekijk de volledige Ajda Pekkan historie.

artiest informatie

Ajda Pekkan

Ga naar: navigatie, zoeken

Ajda Pekkan

Afbeelding gewenst

Achtergrondinformatie

Land

 Turkije

Portaal   

Muziek

Ayşe Ajda Pekkan (Istanboel, 1946) is een Turkse popzangeres.

Inhoud

  

  • 1 Discografie
    • 1.1 Albums
    • 1.2 Singles
  • 2 Externe links

Discografie

Albums

  • Ajda Pekkan (1968)
  • Fecri Ebcioglu Sunar (1969)
  • Ajda Pekkan Vol III (1972)
  • Ajda (1975)
  • La Fete A L’Olympia (1976)
  • Süperstar (1977)
  • Pour Lui (1978)
  • Süperstar II (1979)
  • Sen Mutlu Ol (1981)
  • Sevdim Seni (1982)
  • Süperstar III (1983)
  • Ajda Pekkan - Beş Yıl Önce On Yıl Sonra (1984)
  • Süperstar IV (1987)
  • Ajda 1990 (1990)
  • Seni Seçtim (1991)
  • Ajda ’93 (1993)
  • Tough Girl in A Pink World (1995)
  • Ajda Pekkan (1996)
  • The Best of Ajda (1998)
  • Diva (2000)
  • On the Dancefloor (2002)
  • Cool Kadin (2006)

Singles

  • Abidik Gubidik Twist (1964)
  • Her Yerde Kar Var (1965)
  • Moda Yolunda (1966)
  • Seviyorum (1966)
  • İki Yabancı (1967)
  • Dönmem Sana (1967)
  • Oyalama Beni (1967)
  • Aşk Oyunu (1967)
  • Boşvermiştim Dünyaya (1967)
  • Dünya Dönüyor (1968)
  • Kimdir Bu Sevgili (1968)
  • Özleyiş (1968)
  • Boş Sokak (1968)
  • Ne Tadı Var Bu Dünyanın (1969)
  • İki Yüzlü Aşk (1969)
  • Durdurun şu Zamanı (1969)
  • Ben Bir Köylü Kızıyım (1969)
  • Son Arzu (1969)
  • Ay Dogarken (1969)
  • Sensiz Yıllarda (1970)
  • Yagmur (1970)
  • Gençlik Yılları (1971)
  • Yalnızlıktan Bezdim (1971)
  • Sen Bir Yana Dünya Bir Yana (1971)
  • Olanlar Oldu Bana (1972)
  • Dert Bende (1972)
  • Kaderimin Oyunu (1973)
  • Tanrı Misafiri (1973)
  • Seninleyim (1973)
  • Nasılsın İyi misin (1974)
  • Sana Neler Edecegim (1974)
  • Hoşgör Sen (1975)
  • Al Beni (1975)
  • Ne Varsa Bende Var (1976)
  • Je T'apprendrai L'amour (1976)
  • Gözünaydın (1976)
  • Viens Dans Ma Vie (1977)
  • Aglama Yarim (1977)
  • A Mes Amours (1977)
  • Ya Sonra (1978)
  • Pet'r Oil / Loving On Petrol (1980)
  • Stay For More (1995)
  • Give Me A Clue (1995)
  • More Than A Lover (1996)
  • Diva (2000)
  • Sen İste (2003)
  • Dying For Your Love (2004)
  • Suddenly (2004)