Onder kostprijs


Kalender

 <<  < dec. 2018 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112
13
171819
2425

Vandaag jarig

Amy Lee (1981)
Jamie Foxx (1967)
John Denver (1943)
Taylor Swift (1989)


Ajda Pekkan kaarten

Het laatste nieuws over Ajda Pekkan kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Ajda Pekkan beschikbaar.

Bekijk de volledige Ajda Pekkan historie.

artiest informatie

Ajda Pekkan

Ga naar: navigatie, zoeken

Ajda Pekkan

Afbeelding gewenst

Achtergrondinformatie

Land

 Turkije

Portaal   

Muziek

Ayşe Ajda Pekkan (Istanboel, 1946) is een Turkse popzangeres.

Inhoud

  

  • 1 Discografie
    • 1.1 Albums
    • 1.2 Singles
  • 2 Externe links

Discografie

Albums

  • Ajda Pekkan (1968)
  • Fecri Ebcioglu Sunar (1969)
  • Ajda Pekkan Vol III (1972)
  • Ajda (1975)
  • La Fete A L’Olympia (1976)
  • Süperstar (1977)
  • Pour Lui (1978)
  • Süperstar II (1979)
  • Sen Mutlu Ol (1981)
  • Sevdim Seni (1982)
  • Süperstar III (1983)
  • Ajda Pekkan - Beş Yıl Önce On Yıl Sonra (1984)
  • Süperstar IV (1987)
  • Ajda 1990 (1990)
  • Seni Seçtim (1991)
  • Ajda ’93 (1993)
  • Tough Girl in A Pink World (1995)
  • Ajda Pekkan (1996)
  • The Best of Ajda (1998)
  • Diva (2000)
  • On the Dancefloor (2002)
  • Cool Kadin (2006)

Singles

  • Abidik Gubidik Twist (1964)
  • Her Yerde Kar Var (1965)
  • Moda Yolunda (1966)
  • Seviyorum (1966)
  • İki Yabancı (1967)
  • Dönmem Sana (1967)
  • Oyalama Beni (1967)
  • Aşk Oyunu (1967)
  • Boşvermiştim Dünyaya (1967)
  • Dünya Dönüyor (1968)
  • Kimdir Bu Sevgili (1968)
  • Özleyiş (1968)
  • Boş Sokak (1968)
  • Ne Tadı Var Bu Dünyanın (1969)
  • İki Yüzlü Aşk (1969)
  • Durdurun şu Zamanı (1969)
  • Ben Bir Köylü Kızıyım (1969)
  • Son Arzu (1969)
  • Ay Dogarken (1969)
  • Sensiz Yıllarda (1970)
  • Yagmur (1970)
  • Gençlik Yılları (1971)
  • Yalnızlıktan Bezdim (1971)
  • Sen Bir Yana Dünya Bir Yana (1971)
  • Olanlar Oldu Bana (1972)
  • Dert Bende (1972)
  • Kaderimin Oyunu (1973)
  • Tanrı Misafiri (1973)
  • Seninleyim (1973)
  • Nasılsın İyi misin (1974)
  • Sana Neler Edecegim (1974)
  • Hoşgör Sen (1975)
  • Al Beni (1975)
  • Ne Varsa Bende Var (1976)
  • Je T'apprendrai L'amour (1976)
  • Gözünaydın (1976)
  • Viens Dans Ma Vie (1977)
  • Aglama Yarim (1977)
  • A Mes Amours (1977)
  • Ya Sonra (1978)
  • Pet'r Oil / Loving On Petrol (1980)
  • Stay For More (1995)
  • Give Me A Clue (1995)
  • More Than A Lover (1996)
  • Diva (2000)
  • Sen İste (2003)
  • Dying For Your Love (2004)
  • Suddenly (2004)