Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627
28
293031

Vandaag jarig

Andrea Berg (1965)
Angela Winbush (1955)
Anthony Hamilton (1971)
Brian Fallon (1980)
Frédérique Spigt (1957)
J. Cole (1985)
Maluma (1994)
Mario Biondi (1971)
Rakim (1968)
Ramsey Nasr (1974)
Sarah McLachlan (1968)


Airscape kaarten

Het laatste nieuws over Airscape kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Airscape beschikbaar.

artiest informatie

Airscape

Het Airscape project heeft haar oorsprong in 1992 toen één van de eerste iconen in de trance scene, Johan Gielen, de globale dansvloeren verrijkte met zijn verfrissende en energieke producties onder dit alter ego. Tussen 1992 en 1995 werd Airscape verrijkt met producer Chris Inger en samen bombardeerden zij de scene met tracks als Plaisir D’Ete en Cruising. In 1995 voegde topproducer Sven Maes zich bij Airscape en voorzag het project met een fris geluid. Succesvolle releases als Pacific Melody, L’Esperanza en Sosei worden nog steeds beschouwd als “all time trance classics” en naast de steun van de gehele aristocratie der wereld DJ’s vonden deze tracks de weg naar stapels compilaties waarvan de verkopen gezamenlijk miljoenen stuks overschrijd. En nu is al dit moois, aangevuld met verse tracks, te vinden op het nieuwe album Now & Then, vanaf 18 januari 2010 officieel verkrijgbaar.

Veel DJ’s schijnen te denken dat het naadloos kunnen mixen van muziek voldoende is om directe faam op te kunnen leveren. Johan Gielen behoort niet tot dit ras. Deze Vlaamse Nederlander heeft eigenhandig de K in de “Kunst Van Het Draaien” geplaatst door de wereld te laten zien dat het bij een DJ niet alleen maar draait om een goede techniek, maar dat draaikunst ook een zeker gehalte showmanship moet bevatten. Zijn aanwezigheid op het podium, de interactie met het publiek, zijn onuitputtelijke liefde voor kwaliteitsmuziek en zijn mixtechnieken, gecombineerd met een gezonde dosis ambitie, maakt Johan Gielen tot een ware pionier die zich al manifesteerde in de vroege jaren negentig.

Johan Gielen claimde in no-time een twee jaar residentie in Tokyo’s toonaangevende Velfarre club, staat binnen afzienbare tijd in de grootste clubs wereldwijd en verovert een plek op de line-up van high profile evenementen zoals Dance Valley, Sensation White, Sunrise Festival, The Government, Space, Godskitchen en velen meer. Tot op heden is Johan Gielen de enige artiest die vijfteen keer op rij op het prestigieuze Trance Energy evenement mocht optreden.

Doordat Sven Maes in 2005 Airscape verliet heeft het project geruime tijd op non-actief gestaan. In 2009 echter was het Johan Gielen die persoonlijk Airscape nieuw leven inblies en het project injecteerde met een frisse focus en verse producties zoals de meest recente single My Love – met vocale ondersteuning van de Amerikaanse vocalist JES – die eind 2009 uitgebracht werd door Black Hole Recordings.

Deze single wordt nu opgevolgd door de langverwachte release van Airscape’s album Now & Then, waarop Johan Gielen en Sven Maes wederom de krachten bundelen in samenwerking met talenten als Cor Fijneman, Ben Huibregts, Daniel Wanrooij en Mark Green. Voeg hierbij gevestigde vocalisten zoals JES en Jennifer Hershman toe en met frisse, kristalheldere producties gecombineerd met Airscape classics levert dit een ijzersterk album op. Het Airscape uit de jaren negentig fuseert met Airscape 2.0., het oude en het nieuwe verenigd op één album, aangevuld met Airscape classics in exclusieve nieuwe versies geproduceerd door niemand minder dan Tiësto, Armin van Buuren en Alex O’Rion.

Of je nu een liefhebber bent van old school trance of je meer verwant voelt met de new school trance, als je het trance genre omarmt is dit een album wat je niet mag missen!

Luister hier naar de album tracks:
Tracklist:

1. My Love (with JES) (Original Mix)
2. L’Esperanza (Original Mix)
3. Faith
4. Pacific Melody
5. Feel Alive Like I Do (featuring Jennifer Hershman)
6. Cruising (Scape Mix)
7. Not Today, Maybe Tomorrow
8. Sosei
9. Certification
10. Amazon Chant (Neverending Original Mix)
11. Saints Ltd. (7:30)

Digital Bonus Tracks:

12. Sosei (Alex O’Rion Remix)
13. L’Esperanza (S&G 2009 Remix)
14. L’Esperanza (DJ Tiësto Remix)
15. L’Esperanza (Armin Van Buuren’s Rising Star Mix)