Onder kostprijs


Agnostic Front kaarten

Het laatste nieuws over Agnostic Front kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Agnostic Front beschikbaar.

artiest informatie

Agnostic Front

Agnostic Front is een Amerikaanse hardcore- en metalband.

Artiesten

  • Roger Miret - vocalist (sinds 1982)
  • Vinnie Stigma - gitarist (sinds 1982)
  • Lenny Di Sclafani - gitarist (sinds 2004)
  • Mike Gallo - bassist (sinds 2001)
  • Steve Gallo - drummer (sinds 2003)

Vroegere leden

  • Alex Kinon - gitarist (1986 - 1987)
  • Steve Martin - gitarist (1987 - 1989)
  • Matt Henderson - gitarist (1993 - 1995, 2004)
  • Adam Moochie - bassist (1982 - 1984)
  • Rob Kabula - bassist (1984 - 1986, 1995 - 1999)
  • Alan Peters - bassist (1987)
  • Ray Beez - drummer (1982 - 1984)
  • Dave Jones - drummer (1984 - 1986)
  • Louie Beatto - drummer (1986)
  • Will Shepler - drummer (1987 - 1993)
  • Jim Coletti - drummer (1995 - 2003)

Discografie

  • 1983 - United Blood (LP, Rat Cage)
  • 1984 - Victim In Pain (LP, Important)
  • 1986 - Cause For Alarm (LP en CD, Relativity/Combat)
  • 1987 - Liberty And Justice (LP en CD, Relativity/Combat)
  • 1989 - Live At CBGB (LP, Important)
  • 1992 - One Voice (CD, Relativity)
  • 1993 - Last Warning (CD, Roadrunner)
  • 1995 - Raw Unleashed (CD, Grand Theft Audio)
  • 1998 - Something's Gotta Give (CD, Epitaph)
  • 1999 - Riot! Riot! Upstart (CD, Epitaph)
  • 2001 - Dead Yuppies (CD, Epitaph)
  • 2002 - Working Class Heroes (CD en LP, I Scream/Knock Out)
  • 2004 - Another Voice (CD, Nuclear Blast)
  • 2004 - Live at CBGB's DVD (DVD, Nuclear Blast)