Onder kostprijs


Kalender

 <<  < jun. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425
26

Vandaag jarig

Alexander Marcus (1972)
Ariana Grande (1993)
Chris Isaak (1956)
Gilberto Gil (1942)
Jannes (1973)
Ruben Block (1971)


Agnostic Front kaarten

Het laatste nieuws over Agnostic Front kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Agnostic Front beschikbaar.

artiest informatie

Agnostic Front

Agnostic Front is een Amerikaanse hardcore- en metalband.

Artiesten

  • Roger Miret - vocalist (sinds 1982)
  • Vinnie Stigma - gitarist (sinds 1982)
  • Lenny Di Sclafani - gitarist (sinds 2004)
  • Mike Gallo - bassist (sinds 2001)
  • Steve Gallo - drummer (sinds 2003)

Vroegere leden

  • Alex Kinon - gitarist (1986 - 1987)
  • Steve Martin - gitarist (1987 - 1989)
  • Matt Henderson - gitarist (1993 - 1995, 2004)
  • Adam Moochie - bassist (1982 - 1984)
  • Rob Kabula - bassist (1984 - 1986, 1995 - 1999)
  • Alan Peters - bassist (1987)
  • Ray Beez - drummer (1982 - 1984)
  • Dave Jones - drummer (1984 - 1986)
  • Louie Beatto - drummer (1986)
  • Will Shepler - drummer (1987 - 1993)
  • Jim Coletti - drummer (1995 - 2003)

Discografie

  • 1983 - United Blood (LP, Rat Cage)
  • 1984 - Victim In Pain (LP, Important)
  • 1986 - Cause For Alarm (LP en CD, Relativity/Combat)
  • 1987 - Liberty And Justice (LP en CD, Relativity/Combat)
  • 1989 - Live At CBGB (LP, Important)
  • 1992 - One Voice (CD, Relativity)
  • 1993 - Last Warning (CD, Roadrunner)
  • 1995 - Raw Unleashed (CD, Grand Theft Audio)
  • 1998 - Something's Gotta Give (CD, Epitaph)
  • 1999 - Riot! Riot! Upstart (CD, Epitaph)
  • 2001 - Dead Yuppies (CD, Epitaph)
  • 2002 - Working Class Heroes (CD en LP, I Scream/Knock Out)
  • 2004 - Another Voice (CD, Nuclear Blast)
  • 2004 - Live at CBGB's DVD (DVD, Nuclear Blast)