Kalender

 <<  < jan. 2020 >   >>
ZMDWDVZ
1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
262728293031

Vandaag jarig

Andre Hazes jr. (1994)
Billy Ocean (1950)
Cat Power (1972)
Michel Telo (1981)
Misja Helsloot (1973)
Plácido Domingo (1941)
Tweet (1971)


Agalloch kaarten

Het laatste nieuws over Agalloch kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Agalloch beschikbaar.

artiest informatie

Agalloch

Agalloch werd opgericht in 1996 en is een sfeervolle folk- en black metalband afkomstig uit Portland, Oregon. Deze band heeft tot nu toe niet veel media-aandacht gehad. De band combineert Black Metal met Folk Metal , Gothic metal en zelfs wat Ambient. Hierdoor onstaat een erg gevarieerd geluid, dat kenbaar is voor de band.

Artiesten

  • Don Anderson - gitaar
  • John Haughm - zang, gitaar
  • Jason William Walton - basgitaar
  • Chris Greene - drums

Discografie

  • 1996 - From Which of This Oak (EP)
  • 1999 - Pale Folklore
  • 2001 - Of Stone, Wind and Pillor (EP)
  • 2002 - The Mantle
  • 2003 - Tomorrow Will Never Come (EP)
  • 2004 - The Grey (EP)
  • 2004 - Split with Nest (EP)
  • 2006 - Ashes Against The Grain