Onder kostprijs


Kalender

 <<  < feb. 2019 >   >>
ZMDWDVZ
12
3456789
10111213141516
171819202122
2425262728

Vandaag jarig

David Sylvian (1958)
Johan Gielen (1968)
Johnny Winter (1944)
Sugar Lee Hooper (1948)


Agalloch kaarten

Het laatste nieuws over Agalloch kaarten

Abonneer u nu op onze informatiedienst en ontvang als eerste per SMS het laatste nieuws!

Aankomend

Er zijn op dit moment geen aankomende concerten en/of evenementen van Agalloch beschikbaar.

artiest informatie

Agalloch

Agalloch werd opgericht in 1996 en is een sfeervolle folk- en black metalband afkomstig uit Portland, Oregon. Deze band heeft tot nu toe niet veel media-aandacht gehad. De band combineert Black Metal met Folk Metal , Gothic metal en zelfs wat Ambient. Hierdoor onstaat een erg gevarieerd geluid, dat kenbaar is voor de band.

Artiesten

  • Don Anderson - gitaar
  • John Haughm - zang, gitaar
  • Jason William Walton - basgitaar
  • Chris Greene - drums

Discografie

  • 1996 - From Which of This Oak (EP)
  • 1999 - Pale Folklore
  • 2001 - Of Stone, Wind and Pillor (EP)
  • 2002 - The Mantle
  • 2003 - Tomorrow Will Never Come (EP)
  • 2004 - The Grey (EP)
  • 2004 - Split with Nest (EP)
  • 2006 - Ashes Against The Grain